Rygmassage massagepeter

FYSIOTERAPEUTISK-SMERTEBEHANDLING

EFFEKTIV BEHANDLING MOD KRONISKE SMERTER

Sølja Petersen
Fysioterapeutisk-Smertebehandling nu i Odense:
Jeg har beskæftiget mig rigtig meget med kroniske smerter og kroniske patienter, da smerter er noget af de mest komplekse og mest interessante, at forstå og få formuleret. Klientens smerte og gener er min vigtigste opgave, med det formål at forsøge at behandle sådan, at klienten kan leve bedre med eller helt uden den!  

Du kan også booke din tid med det samme lige her.

Bækkenbund ekspert og smertespecialist

Jeg hedder Sølja, er 33 år og kommer fra Færøerne.
Jeg flyttede til Odense i sommers, i forbindelse med studie, som jeg er færdig med i anno 2024.

Jeg kontaktede Peter, fordi jeg ønskede at arbejde med det jeg brænder allermest for, nemlig fysioterapeutisk massage og smerter. 
Jeg har i snart 10 år beskæftige mig med kroniske smerte patienter og problematikker, der har en dagligdag med udfordringer pga deres kroniske smerter.
Jeg vægter utroligt højt at patienten, der kommer til behandling hos mig, føler at der er en til at sig af de smerter, som man måske har døjet med i rigtig mange år.

Som en led af min store interesse for smerter, er jeg uddannet som bækkenbund ekspert og har studeret meget indenfor smerte videnskab.

Hvis du føler, at du har prøvet forskellige behandlinger og aldrig fået det resultat, som du har ønsket for dine smerter, så vil jeg rigtig gerne have en samtale med dig.
Vi går i dybten med din smerte historik, undersøger hvad der kan være årsagen stil dem og derefter strukturerer en specifik behandling, som består af en fysioterapeutisk- smertebehandling.

Fysioterapeutisk-smertebehandling er manuel behandling, det arbejder helheds orienteret og med de forbindelser, der har med det pågældende sted at gøre, hvor du føler en smerte problemmatik.

Det er som regel ikke muligt, at blive HELT 100% smertefri, hvis du har døjet med dem i mange år, men de kan nedsættes og man kan komme til at opleve helt smertefrie perioder.
Det skal forstås således, at kroniske smerter kommer og går, men med den rigtige behandling, kan man holde dem nede i lang tid.

Derfor er min opgave, at få dig til at have en dagligdag uden at smerterne generer dig så meget, at du ikke kan udføre dine opgaver eller sove pga dine smerter.

Hvis du ønsker at give et forsøg med fysioterapeutisk-smertebehandling, så kan du enten gå ind og booke en tid, skrive til os herinde eller på tlf nr 53905597.

Jeg ser frem til at møde dig og muligheden for, at give dig et mere tilfredsstillende liv med mindre smerter ☺️

MINE BEHANDLINGS METODER

Fysioterapeutisk-massage/smertebehandling:

Jeg arbejder primært med manuel behandling, da jeg synes at det er den vigtigste del af behandling for smerter og generelt ubehag.
Det drejer sig om en krop, der har brug for at blive helbredt – og det foregår igennem mine hænder! Derfor lægger jeg al mit fokus i, at imødekomme kundens ønske og fornemmelse af, at få den behandling, som denne leder efter. 
Jeg har et ønske om at skabe bedre vilkår for patienter med kroniske smerter eller kroniske tilstande, da smerter er svære at måle og forstå for andre, der ikke kan se eller mærke den. Det vil jeg nå gennem det, jeg studerer i dag. 

Malene Damgaard Kolst
Malene Damgaard Kolst
2022-11-26
Kan varmt anbefale Massage-peter! Har fået nakkeskuldermassage og hotstonemassage flere gange nu, og hver gang møder man en dygtig og professionel massør, der tager sig god tid til en. Derudover er der SU-venlige priser for studerende! Kæmpe anbefaling herfra.
K N
K N
2022-07-19
Jeg skriver sjældent anmeldelser. Men Massage-Peter kan stærkt anbefales !! Peter er virkelig dygtig, grundig og yderst professionel. Jeg har lændesmerter og jeg har problemer med iskiasnerven, har før prøvet fysioterapi og været hos forskellige massører mange steder uden resultat. Min oplevelse hos Peter var super god!! Efter den første massage mærkede jeg allerede, at mine muskler slappede mere af og smerterne blev bedre. Udover forbedringen af ​​mit lændeproblem hjalp han mig også med at slappe af musklerne i mine skuldre, jeg har aldrig følt mig så afslappet i min krop. Og nu med kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget meget bedre.
Søren Weifenbach
Søren Weifenbach
2022-07-15
God massør
Miko Green
Miko Green
2022-05-20
Lækkert massage afslappende sted. Dette kan klart anbefales hvis du er på udkig efter en god gang massage.
Maria Jørgensen
Maria Jørgensen
2022-04-01
Meget behagelig atmosfære og en kvalificeret massage. Ingen klager og meget tilfreds.
Rikke Nissen
Rikke Nissen
2022-03-31
Rigtig god oplevelse og kan tydeligt mærke bedring efter sportsmassagen.
Jasmin Sandell
Jasmin Sandell
2021-10-31
Vi fik i dag parmassage i eget hjem af Peter og Margit, hvilket vi var yderst tilfredse med! Helt klar ikke sidste gang! Kan varmt anbefales
Moon Samontina
Moon Samontina
2021-10-08
Kvaliteten af massagen er i top og massøren er super imødekommende og snaksalig. Det er et sted jeg plejer, at komme og har planer om at fortsætte med at være kunde hos!

ADRESSE

Massage Odense 

Stenhuggervej 5 

5230 Odense M 

(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

Peter Christiansen

massagepeter1a@gmail.com

+45 22 84 99 15

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00

Tirs:   8:30 – 20:00

Ons:   8:30 – 20:00

Tors:   8:30 – 20:00

Fre:    8:30 – 17:00

Lør:  10:00 – 14:00

Søn: 10:00 – 14:00

Scroll to Top