Fysiurgisk massage på Stenhuggervej

Efter flere års arbejde med massage, oplever jeg rigtig mange der kommer til klinikken med, nakke, skulder, også ryg og knæ -problemer..

 

I langt de fleste tilfælde kan der gøres noget ved problemet.

 

Hvis du har lyst til at afprøve, om massage/ smertelindring kan hjælpe dig, så book en prøvebehandling.

 

Skriv dig op i kontakt feltet, så kontakter jeg dig med henblik på en prøvebehandling, med 30% rabat på behandlingen.

 

Husk! Skriv gerne tlf nr i beskedfeltet.

DET SIGER ANDRE OM MASSAGE-PETER

Martin Thorgaard
Martin Thorgaard
2021-04-18
Absolut en af de bedste oplevelser jeg har haft med massage. Der blev virkelig gået i dybden, og taget godt fat. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Sara hansen
Sara hansen
2020-11-26
Har nu igennem en periode fået massage af Peter, og jeg kan klart anbefale ham. Han er dygtig, grundig og yderst professionel, og han tager sig god tid til hans kunder. Jeg kan allerede mærke stor forskel.
Vibeke Storck
Vibeke Storck
2020-11-26
Har nu fået kontinuerlig massage hos Peter i en måneds tid og mærker allerede en markant forbedring. Peter er enormt grundig og tager sig god tid til en. Man føler aldrig det er forhastet. Han er venlig, rolig og rigtig dygtig til hans arbejde. Kan varmt anbefale folk at prøve massage hos Peter, i vil ikke fortryde det!
Jane Nørskov
Jane Nørskov
2020-11-10
Fantastisk massage – helt igennem professionelt og 100% effektivt. Efter kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget bedre. Jeg kan varmt anbefale Peter👍
Tanja Nielsen
Tanja Nielsen
2020-09-08
Jeg har prøvet at få japansk lifting hos Peter. Har kun læst om massagen og har aldrig fået den før. Hvor var det skønt og afslappende, at få denne massage. Kan allerede se en stor forskel i ansigtet, mere glød, mere frisk og nogle af de små linier, er forsvundet. Kan kun sige, PRØV Det!! Og jeg glæder mig allerede til næste gang😊
Marianne Kastrupsen
Marianne Kastrupsen
2020-09-08
Jeg har været til Japanske Lifting i går ved Peter det var en fantastisk oplevelse. Først bliver ansigt renset og så går Peter i gang med blide tryk i hele ansigtet og slutter af med saltvand og kolde glaskuler, på den varme hud . Ren afslapning. Skal klart have flere behandling og kan varmt anbefales. I dag er min hud dejlige blød og med meger liv og farve .😊😊😊
Bjarni Norddahl
Bjarni Norddahl
2020-08-05
Fik hotstone massage og det kan klart anbefales. Peter er meget dygtig og fokuserer på “opgaven”.
Sasja Pedersen
Sasja Pedersen
2020-06-24
Peter er virkelig dygtig og grundig og min oplevelse hos ham var rigtig god. Han tog sig tid til de steder jeg havde ondt, men gav også massage de steder hvor jeg ikke havde ondt. Kan virkelig anbefale en tur hos Peter hvis man går og døjer med ondt i kroppen!
Maria Hedegaard
Maria Hedegaard
2020-06-22
Peter som massør er rigtig dygtig og jeg har flere gange modtaget behandling hos ham med stor tilfredshed. Især kan jeg anbefale hans hot Stone massage som han er rigtig dygtig til. Jeg har altid været en smule angst overfor for det, men det var jeg slet ikke hos ham. Hans klinik er også rigtig godt indrettet og man føler sig rigtig godt tilpas! Han kan helt klart anbefales!!🤩
tine nørager
tine nørager
2020-06-22
Jeg har haft migræne de sidste fire år. Efter kun tre behandlinger hos Peter, mærker jeg en væsentlig forbedring. Har før prøvet fysioterapi, yoga og massage uden resultat. Så det er en befrielse nu.

Du kan booke en prøvebehandling lige her, book og vi fratrækker 30 % rabat på behandlingen , husk at skrive prøvebehandling i kommentarfeltet, når du booker.

Skriv dig op i kontakt feltet, så kontakter jeg dig,
med henblik på en prøvebehandling, med 30% rabat.

Massør Peter Christiansen


Book prøvebehandling med 30% rabat
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi er medlem af Dansk Behandlerforbund
Scroll til toppen