Studerende/ studierabat på massage

Massør

Peter Christiansen

Uddannet fysiurgisk massør, hos Idrætsklinikkens kursuscenter i Odense.

Jeg tilpasser min massage efter hvad du har brug for. I fælles dialog finder vi løsningen som er bedst til dig og dit behov.

Jeg kan lide at have med andre mennesker at gøre, og bidrager med min positive energi til behandlingerne, så du kan få det godt i krop og sjæl.

Lægeeksamineret i fysiologi og anatomi.

Margit Andersen tilknyttet massage-peter.dk

Totum kropsterapeut og massør

RAB registreret.

Kropsterapi er en behandlingsform, der skaber rum for det enkelte menneske på et fysisk og psykisk plan ved at kombinere massage og det terapeutiske.

Det er anerkendt, at vores krop og psyke hænger sammen som en helhed. Totum Kropsterapi tager udgangspunkt i lige netop det. Alt hvad vi oplever, både positivt og negativt, optages i vores krop på forskellig vis.

Oplevelser, erfaringer og følelser. Filosofien bag Totum Kropsterapi er meget kort fortalt: hvis du ikke har det godt indeni, har du det heller ikke godt udenpå.

Uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen eller i vores organer og muskler, og på sigt vil dette ofte føre til skavanker eller smerter, hvis ikke der bliver taget hånd om problemerne.

 
shares