OM MASSAGE PETER

Det er os, du møder på massageklinikken i Odense

Du kan selvfølgelig møde mig, Peter, men min kæreste Margit er også i klinikken. Margit er RAB-godkendt massør og Totum-kropsterapeut, og sammen giver vi blandt andet parmassage med fokus på at skabe en tryg og dejlig oplevelse for begge parter.

Peter Christiansen

Massør Peter Christiansen

Jeg er uddannet fysiurgisk massør, hos Idrætsklinikkenskursuscenter i Odense. Lægeeksamineret i massage, fysiologi og anatomi.

Margit Andersen

Massør Margit Andersen

Margit er RAB registreret massør og Totum kropsterapeut  og har arbejdet som massør ved Falck Healthcare i 15 år. Jeg har også min egen klinik med Kropsterapi og ma-massage 

Jeg er massør, fordi jeg elsker at se mennesker sænke skuldrene og smile, når smerterne endelig letter

Jeg vil gerne hjælpe dig til et liv, hvor du trives. Hvor din krop og eventuelle smerter ikke sætter begrænsninger for dig, men derimod gør alt det, du gerne vil muligt. Det ved jeg, at jeg kan hjælpe dig med – eller nærmere: Det ved jeg, at vi to kan opnå i fællesskab. For mig er en massage ikke bare, at du kommer ind ad døren, lægger dig på briksen og går ud igen så god som ny. 

En massage er et samarbejde mellem dig og mig. Mellem din krop og dit sind. Det bedste, jeg ved, er, når de mennesker jeg hjælper får det bedre, får bugt med smerterne og går smilende ud af døren. Så vokser jeg simpelthen 10 centimeter, fordi jeg bliver så glad og stolt over at kunne hjælpe nogen til at få det bedre.

To dage er sjældent ens som massør i Odense - for alle mennesker (og alle kroppe) er forskellige

Det samme er deres smerter. Det er det, der gør mit atbejde så spændende. Men også komplekst. For kroppe reagerer forskelligt på behandling. Derfor er det heller ikke givet, at vi finder den rette behandling i første hug. Måske det kræver, at vi tilpasser behandlingen over et par gange, så du får præcist det, der er nødvendigt for, at du kan få det bedre.

Jeg ved fra mig selv, for jeg har selv oplevet det, hvor invaliderende rygsmerter og muskelsmerter kan være

Smerter i ryg, nakke, muskler med mere er virkelig ikke til at spøge med. De kan få rigtig store konsekvenser for dig og din hverdag. Vi har brug for kroppe, der fungerer – som arbejder med os og ikke mod os. Derfor blev jeg uddannet fysiurgisk massør hos Idrætsklinikkens kursuscenter i Odense og desuden lægeeksamineret i fysiologi og anatomi.

Jeg har arbejdet som udekørende massør siden 2016, sidenhen har jeg været en del af en klinik i Odense, og siden 2020 har jeg så haft min egen klinik her på Stenhuggervej.

Derudover holder jeg mig altid opdateret med relevante kurser og efteruddannelse. Du kan se et udsnit af dem her: 

DET SIGER KUNDERNE

Ida
Ida
2023-03-25
Kan varmt anbefale massage-peter! Dygtig, grundig og professionel massør, der altid tager godt imod én. Og så er de SU-venlige priser også et kæmpe plus.
Morten Bek Nielsen (BattleKims)
Morten Bek Nielsen (BattleKims)
2023-03-06
Fantastisk behandling. Kan kun anbefales.
Arne Schou
Arne Schou
2023-02-21
Jeg har nu fået massage hos Peter i ca 3 mdr. og har det mærkbart meget bedre, nakke, arme, skuldre og ryg, og er absolut den bedste massør jeg har gået ved. Han er venlig, empatisk og meget kompetent. Det virker. Peter er meget professionel og får mine bedste anbefalinger. Min oplevelse hos Massage- Peter er virkelig god.
Laura Fraser
Laura Fraser
2023-02-11
Jeg blev taget super godt imod af Peter. Jeg følte, at han fokuserede på mine behov, og at han arbejder på et højt fagligt niveau. Man kan godt mærke at Peter har en del erfaring som massør. Stor anbefaling herfra.
P Z
P Z
2023-02-05
Jeg har fået massage ved Peter i et års tid nu. Peter er yderst dygtig, professionel, grundig og gør virkelig sit bedste for at hjælpe sine kunder. Jeg har afprøvet mange forskellige massører, men Peter er uden tvivl min favorit. Når jeg går fra massagen glæder jeg mig altid til mit næste besøg. Peter har altid været hjælpsom når jeg har bedt om en tid. Hos massage-Peter er der både plads til ro, men også hyggelige samtaler. Priserne er også helt ok – særdeles for studerende. Jeg kan absolut kun give mine varmeste anbefalinger.
Malene Damgaard Kolst
Malene Damgaard Kolst
2022-11-26
Kan varmt anbefale Massage-peter! Har fået nakkeskuldermassage og hotstonemassage flere gange nu, og hver gang møder man en dygtig og professionel massør, der tager sig god tid til en. Derudover er der SU-venlige priser for studerende! Kæmpe anbefaling herfra.
K N
K N
2022-07-19
Jeg skriver sjældent anmeldelser. Men Massage-Peter kan stærkt anbefales !! Peter er virkelig dygtig, grundig og yderst professionel. Jeg har lændesmerter og jeg har problemer med iskiasnerven, har før prøvet fysioterapi og været hos forskellige massører mange steder uden resultat. Min oplevelse hos Peter var super god!! Efter den første massage mærkede jeg allerede, at mine muskler slappede mere af og smerterne blev bedre. Udover forbedringen af ​​mit lændeproblem hjalp han mig også med at slappe af musklerne i mine skuldre, jeg har aldrig følt mig så afslappet i min krop. Og nu med kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget meget bedre.
Søren Weifenbach
Søren Weifenbach
2022-07-15
God massør

Efteruddanelse på bla.
Tengbjerg Massageskole
AM Massageskole
Lone Sørensen Barcelona
Skønhedshuset Vejle
Massørskolen Fyn
Massørteamet Roskilde
Forebyg stress.dk
City Fys

 
 

Du kan se mit CV længere nede på siden

Mit CV - din garanti for professionel hjælp

2022 – Kursus i Stress coaching        ved Bjarne Toftegård, forebygstress.dk

2022 – Kursus i Graviditetsmassage med Rebozo-teknikker ved massoerteamet.dk

2021 – Kursus i Neuroscience og neurozone refleksterapi ved Lone Sørensen

2021 – Kursus i Thai Yoga massage        ved Massørskolen Fyn, Odense

2021 – Kursus i MyoFacialRelease          ved City Fys, København

2021 – Kursus i Deep Tissue massage     ved Konstantina Makri,  Grækenland

2020 – Kursus i Bambus massage             ved Tengbjerg Massageskole, Næstved

2020 – Kursus i Cupping og Guasha          ved Tengbjerg Massørskole, Næstved

2020 – Kursus i Japansk Lifting                     ved Lone Sørensen, Barcelona

2019 – Kursus i Ansigtszone og refleksterapi  ved Lone Sørensen, Barcelona•

2019 – Kursus i Triggerpunkt massage             ved AM Academy, Kongens Lyngby

2019 – Kursus i Stolemassage                             ved AM Academy, Kongens Lyngby

2019 – Kursus i Hotstone massage                ved Skønhedsklinikken, Vejle

2017 – Uddannet Fysiurgisk massør               ved Idrætklinikkens kursuscenter, Odense

2015 – Uddannet Reiki Healing

Diplomer og eksamensbevis
Massørens arbejdsbord

ADRESSE

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:   8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    9:00 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
Scroll to Top