Stresscoaching: Når du har brug for at slukke for den indre larm og finde tilbage til kernen af dig

Stresscoaching kan hjælpe når vi er stressede, stressen påvirker både vores krop fysisk og vores psyke/mentale tilstand. Det kan vise sig som søvnløshed, træthed, men også ubehag og smerter i din krop såsom hovedpine, muskelsmerter eller ondt i maven. Kortvarig stress er ikke nødvendigvis negativt, men langvarig stress kan få store konsekvenser både for dit privatliv og dit arbejdslivs, hvis du ikke får taget hånd om det. Stress kan nemlig i nogle tilfælde ende ud i decideret depression.

Derfor er det vigtigt, at du tager det, din krop fortæller dig alvorligt. For hvor kortvarig stress kan gøre dig mere opmærksom og måske endda mere effektiv, kan den langvarige stress sætte dybe spor i forhold til generelle gener i hverdagen, men også livsstilssygdomme på sigt.

Det er helt okay, hvis det er svært selv at overskue, hvordan du håndterer din stress. Det er et omfattende arbejde, som rigtig mange kan have glæde af at få hjælp til. Ved hjælp af stresscoaching kan du både blive bedre til at planlægge din egen tid, få mere overskud og overblik i din hverdag, tænke “rigtige” tanker fremfor at blive fanget i en ond spiral af negative tanker og ikke mindst blive bevidst om, hvem DU er her i verden. På siden her kan du læse mere om de stresscoaching-forløb, jeg tilbyder.

At komme fra stress til trivsel kræver, at vi starter dér, hvor stressen opstår

Vi er nødt til at forstå, hvor stressen kommer fra, for at vi kan sætte ind mod den. Stress kan opstå på mange forskellige måder. Det kan være, du er stresset på arbejdet eller på hjemmefronten. Det kan også være, at det nærmere er dine egne tanker eller måske menneskene omkring dig, der stresser dig.

Vi starter med at sætte fokus på netop det her, inden vi finder ud af, hvordan du bedst håndterer din stress. Når vi så har fundet løsningen herpå, skal vi finde ud af, hvordan du kan leve et liv, hvor du er opmærksom på stressen – uden at den kontrollerer dig – men hvor du samtidig får en bevidsthed omkring, hvad du skal være opmærksom på for at undgå eller reducere stress i din fremtid.

Med et stresscoaching-forløb kan du slippe stressen og sørge for, at den ikke kommer igen

Et stresscoaching-forløb er typisk 5-7 samtaler, hvor formålet er, at du til sidst skal føle dig mere og mere afslappet. Men en vigtig del af alle mine forløb er også, at vi ikke kun slipper stressen, men også forebygger, så du ikke kommer ud for det samme i morgen. 

For stress opstår, når virkeligheden ikke er, som vi vil have, at den skal være. Sammen er jeg sikker på, at vi kan finde nogle redskaber, der passer til netop dig, og som kan hjælpe dig med at kontrollere stressen og ikke mindst dine egne tanker.

Din personlige stresscoach lige her i Odense

Massør Peter Christiansen


Som udgangspunkt mødes vi i mine lokaler på Munkebjergvænget i Odense M, men det er også en mulighed at mødes online. Det vigtigste er, at omgivelserne er rolige og trygge – og lige præcis det, du har brug for, dér, hvor du er lige nu.

Vi er nødt til at få både din krop og dit sind i balance, for at du kan få det godt igen

Det kan vi blandt andet gøre gennem anti-stress-massage, som får din krop, men også din hjerne helt ned i gear. Din hjerne kommer over i Alpha-bølger, og både din krop og hjerne kommer i en form for meditativ tilstand.

Stress er din krops reaktion på (for meget) belastning. Derfor er det også i kombinationen af krop og sind, der virkelig kan gøre forskellen, hvis du døjer med stress.

En anti-stress massage har mange fordele. Den skaber mere balance i din krop, gør dig rolig og afslappet, den mindsker stresshormonerne og løsner spændte muskler. Og ovenikøbet styrker den også dit immunforsvar og kredsløb. Med andre ord: Den hjælper din krop med at hele sig selv. 

DET SIGER KUNDERNE

Daniel Dam
Daniel Dam
2022-05-22
Miko Green
Miko Green
2022-05-20
Lækkert massage afslappende sted. Dette kan klart anbefales hvis du er på udkig efter en god gang massage.
Frederik Solon
Frederik Solon
2022-05-03
Maria Jørgensen
Maria Jørgensen
2022-04-01
Meget behagelig atmosfære og en kvalificeret massage. Ingen klager og meget tilfreds.
Rikke Nissen
Rikke Nissen
2022-03-31
Rigtig god oplevelse og kan tydeligt mærke bedring efter sportsmassagen.
Jasmin Sandell
Jasmin Sandell
2021-10-31
Vi fik i dag parmassage i eget hjem af Peter og Margit, hvilket vi var yderst tilfredse med! Helt klar ikke sidste gang! Kan varmt anbefales
Moon Samontina
Moon Samontina
2021-10-08
Kvaliteten af massagen er i top og massøren er super imødekommende og snaksalig. Det er et sted jeg plejer, at komme og har planer om at fortsætte med at være kunde hos!
Tanja Jensen
Tanja Jensen
2021-09-23
Har fået både Hotstone massage samt Facelifting hos Peter og begge dele kan varmt anbefales. De varme sten giver i sig selv stor velvære og nydelse, men Peter anvender desuden stenene aktivt i forhold til at løsne op for alle muskelgrupper. Han er særdeles god til at fornemme, hvad der er behov for. Facelifting var en behagelig behandling, der fik de små muskler i ansigtet til at slappe godt af. Som sekundær gevinst bliver der brugt nogle produkter, som er økologiske og som havde en meget blødgivende effekt på huden. Peter er meget professionel og den type behandler, der ikke har behov for at “snakke sig igennem en behandling”, men kan finde ud af at skabe et trygt, stille og roligt rum, hvor man som kunde netop kan få det fulde udbytte af behandlingen. Massage-Peter kan varmt anbefales.
Martin Thorgaard
Martin Thorgaard
2021-04-18
Absolut en af de bedste oplevelser jeg har haft med massage. Der blev virkelig gået i dybden, og taget godt fat. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Sara hansen
Sara hansen
2020-11-26
Har nu igennem en periode fået massage af Peter, og jeg kan klart anbefale ham. Han er dygtig, grundig og yderst professionel, og han tager sig god tid til hans kunder. Jeg kan allerede mærke stor forskel.


Er du klar til at få den hjælp, du fortjener?
Og skifte stress og bekymringer ud med fornyet energi og overskud i hverdagen?
Book en uforpligtende samtale på kontaktformularen her Jeg vil glæde mig til at møde dig.

ADRESSE FYN

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:  8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    8:30 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
Scroll til toppen