fbpx

Få en gratis afklarende samtale, inden du beslutter dig for, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.

Med en afklarende samtale har du muligheden for at afprøve om stresscoaching hos mig er noget for dig. Det er rigtig vigtigt for mig, at behandlingen føles rigtig for dig. Derfor har jeg dette tilbud til dig.

Stresscoaching: Når du har brug for at slukke for den indre larm og finde tilbage til kernen af dig

Stresscoaching kan hjælpe når vi er stressede, stressen påvirker både vores krop fysisk og vores psyke/mentale tilstand. Det kan vise sig som søvnløshed, træthed, men også ubehag og smerter i din krop såsom hovedpine, muskelsmerter eller ondt i maven. Kortvarig stress er ikke nødvendigvis negativt, men langvarig stress kan få store konsekvenser både for dit privatliv og dit arbejdslivs, hvis du ikke får taget hånd om det. Stress kan nemlig i nogle tilfælde ende ud i decideret depression.

Din personlige stresscoach lige her i Odense

Massør Peter Christiansen

MIT NAVN ER PETER CHRISTIANSEN
JEG ER STIFTER AF KLINIKKEN MASSAGE-PETER.DK
OG ER UDDANNET LÆGEEKSAMINERET FYSIURGISK MASSØR
PÅ IDRÆTKLINIKKENS KURSUSCENTER
OG STRESSCOACH HOS FOREBYG STRESS.dk   
JEG OPDATERER LØBENDE MIN FAGLIGE VIDEN OM KROPPEN,
PRAKTISK OG TEORETISK
MED KURSER OG EFTERUDDANNELSE.

Mit navn er Peter Christiansen, jeg er uddannet stresscoach hos Bjarne Toftegård Forebyg Stress.dk

At komme fra stress til trivsel kræver, at vi starter dér, hvor stressen opstår

Med et stresscoaching-forløb kan du slippe stressen og sørge for, at den ikke kommer igen

Lige nu tilbyder jeg, udvalgte personer en afklarende samtale, for at klarlægge om stresscoaching er noget for dig, og til en helt speciel intropris på kr. 0,-

Som udgangspunkt mødes vi over telefonen, eller online. Det vigtigste er, at du føler dig tryg – og lige præcis det, du har brug for, dér, hvor du er lige nu.

Er du klar til at få den hjælp, du fortjener? Og skifte stress og bekymringer ud med fornyet energi og overskud i hverdagen?
Jeg vil glæde mig til at møde dig.

NÅR DU TILMELDER DIG ACCEPTERER DU SAMTIDIG VORES PRIVATLIVSPOLITIK.

Slip af med din stress !
Tilmeld dig allerede idag.

Tilmeld dig her ! så vil jeg kontakte dig, så du kan slippe af med din stress. Dette er en gratis afklarende samtale som er helt uforpligtende

Scroll to Top