Få en afklarende samtale til intropris, inden du beslutter dig for, om jeg er den rigtige til at hjælpe dig.

Med en afklarende samtale har du muligheden for at afprøve om stresscoaching hos mig er noget for dig. Det er rigtig vigtigt for mig, at behandlingen føles rigtig for dig. Derfor har jeg dette tilbud til dig.

Stresscoaching: Når du har brug for at slukke for den indre larm og finde tilbage til kernen af dig

Stresscoaching kan hjælpe når vi er stressede, stressen påvirker både vores krop fysisk og vores psyke/mentale tilstand. Det kan vise sig som søvnløshed, træthed, men også ubehag og smerter i din krop såsom hovedpine, muskelsmerter eller ondt i maven. Kortvarig stress er ikke nødvendigvis negativt, men langvarig stress kan få store konsekvenser både for dit privatliv og dit arbejdslivs, hvis du ikke får taget hånd om det. Stress kan nemlig i nogle tilfælde ende ud i decideret depression.

Din personlige stresscoach lige her i Odense

Massør Peter Christiansen

MIT NAVN ER PETER CHRISTIANSEN
JEG ER STIFTER AF KLINIKKEN MASSAGE-PETER.DK
OG ER UDDANNET LÆGEEKSAMINERET FYSIURGISK MASSØR
PÅ IDRÆTKLINIKKENS KURSUSCENTER
OG STRESSCOACH HOS FOREBYG STRESS.dk   
JEG OPDATERER LØBENDE MIN FAGLIGE VIDEN OM KROPPEN,
PRAKTISK OG TEORETISK
MED KURSER OG EFTERUDDANNELSE.

At komme fra stress til trivsel kræver, at vi starter dér, hvor stressen opstår

Det kan vi blandt andet gøre gennem anti-stress-massage, som får din krop, men også din hjerne helt ned i gear. Din hjerne kommer over i Alpha-bølger, og både din krop og hjerne kommer i en form for
En anti-stress massage har mange fordele. Den skaber mere balance i din krop, gør dig rolig og afslappet, den mindsker stresshormonerne og løsner spændte muskler. Og ovenikøbet styrker den også dit immunforsvar og kredsløb. Med andre ord: Den hjælper din krop med at hele sig selv. meditativ tilstand.

Billede af en kvinde der får gravidmassage på briks.

Med et stresscoaching-forløb kan du slippe stressen og sørge for, at den ikke kommer igen

Lige nu tilbyder jeg, udvalgte personer en afklarende samtale, for at klarlægge om stresscoaching er noget for dig, og til en helt speciel intropris på kr. 0,-

Som udgangspunkt mødes vi i mine lokaler i Odense den første gang, og efterfølgende er der mulighed for at mødes online eller over telefonen. Det vigtigste er, at omgivelserne er rolige og trygge – og lige præcis det, du har brug for, dér, hvor du er lige nu.

Er du klar til at få den hjælp, du fortjener? Og skifte stress og bekymringer ud med fornyet energi og overskud i hverdagen?
Jeg vil glæde mig til at møde dig.

NÅR DU TILMELDER DIG ACCEPTERER DU SAMTIDIG VORES PRIVATLIVSPOLITIK.

DET SIGER KUNDERNE OM MASSAGE-PETER

Søren Weifenbach
Søren Weifenbach
2022-07-15
God massør
Daniel Dam
Daniel Dam
2022-05-22
Miko Green
Miko Green
2022-05-20
Lækkert massage afslappende sted. Dette kan klart anbefales hvis du er på udkig efter en god gang massage.
Frederik Solon
Frederik Solon
2022-05-03
Maria Jørgensen
Maria Jørgensen
2022-04-01
Meget behagelig atmosfære og en kvalificeret massage. Ingen klager og meget tilfreds.
Rikke Nissen
Rikke Nissen
2022-03-31
Rigtig god oplevelse og kan tydeligt mærke bedring efter sportsmassagen.
Jasmin Sandell
Jasmin Sandell
2021-10-31
Vi fik i dag parmassage i eget hjem af Peter og Margit, hvilket vi var yderst tilfredse med! Helt klar ikke sidste gang! Kan varmt anbefales
Moon Samontina
Moon Samontina
2021-10-08
Kvaliteten af massagen er i top og massøren er super imødekommende og snaksalig. Det er et sted jeg plejer, at komme og har planer om at fortsætte med at være kunde hos!
Tanja Jensen
Tanja Jensen
2021-09-23
Har fået både Hotstone massage samt Facelifting hos Peter og begge dele kan varmt anbefales. De varme sten giver i sig selv stor velvære og nydelse, men Peter anvender desuden stenene aktivt i forhold til at løsne op for alle muskelgrupper. Han er særdeles god til at fornemme, hvad der er behov for. Facelifting var en behagelig behandling, der fik de små muskler i ansigtet til at slappe godt af. Som sekundær gevinst bliver der brugt nogle produkter, som er økologiske og som havde en meget blødgivende effekt på huden. Peter er meget professionel og den type behandler, der ikke har behov for at “snakke sig igennem en behandling”, men kan finde ud af at skabe et trygt, stille og roligt rum, hvor man som kunde netop kan få det fulde udbytte af behandlingen. Massage-Peter kan varmt anbefales.
Martin Thorgaard
Martin Thorgaard
2021-04-18
Absolut en af de bedste oplevelser jeg har haft med massage. Der blev virkelig gået i dybden, og taget godt fat. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

ADRESSE

Massage Odense 

Stenhuggervej 5 

5230 Odense M 

(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

Peter Christiansen

massagepeter1@gmail.com

+45 22 84 99 15

ÅBNINGSTIDER

Mandag -Torsdag  9:00-20:00
Fredag             
       9:00-17:00
Lørdag                   10:00- 14:00

Scroll til toppen