fbpx

OM MASSAGE PETER

Det er os, du møder på massageklinikken i Odense

Du kan selvfølgelig møde mig, Peter, men min kæreste Margit er også i klinikken. Margit er RAB-godkendt massør og Totum-kropsterapeut, og sammen giver vi blandt andet parmassage med fokus på at skabe en tryg og dejlig oplevelse for begge parter.
Sølja er uddannet som fysioterapeut, har haft privat klinik samtidig med kommunale job ved siden af i 7 år.  Jeg har uddannet mig som bækkenbund specialist og næsten færdiguddannet som smerte specialist. Jeg har beskæftiget mig rigtig meget med kroniske smerter og kroniske patienter, da smerter er noget af de mest komplekse og dog mest interessante, at forstå og få formuleret. Klientens smerte og gener er min vigtigste opgave, med det formål at forsøge at behandle sådan, at klienten kan leve bedre med eller helt uden den!  

PETER CHRISTIANSEN

Massør Peter Christiansen

Klinikejer

MASSAGE -PETER.DK
UDDANNET LÆGEEKSAMINERET FYSIURGISK MASSØR PÅ IDRÆTKLINIKKENS KURSUSCENTER

MARGIT ANDERSEN

Massør Margit Andersen

Tilknyttet massør

RAB REGISTRERET MASSØR OG TOTUM KROPSTERAPEUT OG ARBEJDET VED FALCK HEALTHCARE I 15 ÅR.
JEG HAR EGEN KLINIK I ODENSE 

SØLJA PETERSEN

Tilknyttet massør

Jeg er uddannet som fysioterapeut, privat klinik i 7 år.  Jeg har uddannet mig som bækkenbund specialist og næsten færdiguddannet som smerte specialist.

Vi er massører, fordi vi elsker at se mennesker sænke skuldrene og smile, når smerterne endelig letter

Vi vil gerne hjælpe dig til et liv, hvor du trives. Hvor din krop og eventuelle smerter ikke sætter begrænsninger for dig, men derimod gør alt det, du gerne vil muligt. Det ved vi, at vi kan hjælpe dig med – eller nærmere: Det ved jeg, at vi to kan opnå i fællesskab. For os er en massage ikke bare, at du kommer ind ad døren, lægger dig på briksen og går ud igen så god som ny. 

En massage er et samarbejde mellem dig og os. Mellem din krop og dit sind. Det bedste, vi ved, er, når de mennesker vi hjælper får det bedre, får bugt med smerterne og går smilende ud af døren. Så vokser vi simpelthen 10 centimeter, fordi vi bliver så glade og stolte over at kunne hjælpe nogen til at få det bedre.

Book din massage her

To dage er sjældent ens som massør i Odense - for alle mennesker (og alle kroppe) er forskellige

Det samme er deres smerter. Det er det, der gør vores arbejde så spændende. Men også komplekst. For kroppe reagerer forskelligt på behandling. Derfor er det heller ikke givet, at vi finder den rette behandling i første hug. Måske det kræver, at vi tilpasser behandlingen over et par gange, så du får præcist det, der er nødvendigt for, at du kan få det bedre.

Jeg ved fra mig selv, for jeg har selv oplevet det, hvor invaliderende rygsmerter og muskelsmerter kan være

Smerter i ryg, nakke, muskler med mere er virkelig ikke til at spøge med. De kan få rigtig store konsekvenser for dig og din hverdag. Vi har brug for kroppe, der fungerer – som arbejder med os og ikke mod os. Derfor blev jeg uddannet fysiurgisk massør hos Idrætsklinikkens kursuscenter i Odense og desuden lægeeksamineret i fysiologi og anatomi.

Jeg har arbejdet som udkørende massør siden 2016, sidenhen har jeg været en del af en klinik i Odense, og siden 2020 har jeg så haft min egen klinik her på Stenhuggervej.

Derudover holder jeg mig altid opdateret med relevante kurser og efteruddannelse. Du kan se et udsnit af dem her: 

DET SIGER KUNDERNE

Andrea Nielsen
Andrea Nielsen
2023-08-25
Jeg har besøgt Peter og fået nakke-skuldermassage med afsluttende varme sten! Yderst behageligt og meget afstressende! Peter har en ro, så man kan slappe helt af..😊
Henrik Eriksen
Henrik Eriksen
2023-08-14
[Parmassage samt almindelig massage] Jeg forkæler engang imellem konen med noget massage, alkoholfri vin & sushi (hader selv sushi dog) Det har været svært at finde nogle gode steder på fyn hvor man får en god oplevelse ift. parmassage. Jeg har før brugt Peter igennem en service hvor massøren kører ud til folks hjem. Men efter at have prøvet det nogen gange snakkede Peter og jeg om at jeg skulle prøve at komme ud på klinikken istedet hvor han kunne tilbyde noget mere. Og jeg må bare sige at det er fantastisk. Jeg har igennem hele livet døjet med hoftesygdom og rygsmerter. Været igennem flere operationer. Så har selvfølgelig prøvet mange forskellige typer behandling og deriblandt mange massører. Og Peters klinik ligger i toppen af hvad jeg har prøvet. De bedste brikse, dejlig atmosfære, god baggrunds musik, og varme hænder/mennesker der er helt nede på jorden, og til at snakke med samt forstå. Margit har taget sig af min kone når vi har haft parmassage, og vi elsker sådan en times forkælese hos dem i ny og næ, hvor de får styr på vores kroppe. Lige pt. er min kone gravid, og har nydt, og gavnet meget af Margits kyndige hænder. Så det er helt sikkert vores sted at komme når vi har lyst til parmassage. Eller i det hele taget bare massage mm. Det behøves jo ikke være som par hver gang. Det er bare så dejligt at være afsted sammen. Havde det ikke været for Peter, havde jeg aldrig prøvet 'Hot stone' og 'Cupping', hvilket jeg er blevet rigtig glad for. Samt bruger de nogle andre teknikker som virkelig får kroppen til at slappe af. Og til fornuftige priser også. Men nu blev anmeldelsen måske også lidt lang. Kan kun sige 'Prøv det!'. Du/i bliver ihvertfald ikke skuffet. Tværtimod. Tak for at læse med. God dag 🌻
Ida
Ida
2023-03-25
Kan varmt anbefale massage-peter! Dygtig, grundig og professionel massør, der altid tager godt imod én. Og så er de SU-venlige priser også et kæmpe plus.
Morten Bek Nielsen (BattleKims)
Morten Bek Nielsen (BattleKims)
2023-03-06
Fantastisk behandling. Kan kun anbefales.
Arne Schou
Arne Schou
2023-02-21
Jeg har nu fået massage hos Peter i ca 3 mdr. og har det mærkbart meget bedre, nakke, arme, skuldre og ryg, og er absolut den bedste massør jeg har gået ved. Han er venlig, empatisk og meget kompetent. Det virker. Peter er meget professionel og får mine bedste anbefalinger. Min oplevelse hos Massage- Peter er virkelig god.
Laura Fraser
Laura Fraser
2023-02-11
Jeg blev taget super godt imod af Peter. Jeg følte, at han fokuserede på mine behov, og at han arbejder på et højt fagligt niveau. Man kan godt mærke at Peter har en del erfaring som massør. Stor anbefaling herfra.
P Z
P Z
2023-02-05
Jeg har fået massage ved Peter i et års tid nu. Peter er yderst dygtig, professionel, grundig og gør virkelig sit bedste for at hjælpe sine kunder. Jeg har afprøvet mange forskellige massører, men Peter er uden tvivl min favorit. Når jeg går fra massagen glæder jeg mig altid til mit næste besøg. Peter har altid været hjælpsom når jeg har bedt om en tid. Hos massage-Peter er der både plads til ro, men også hyggelige samtaler. Priserne er også helt ok - særdeles for studerende. Jeg kan absolut kun give mine varmeste anbefalinger.
Malene Damgaard Kolst
Malene Damgaard Kolst
2022-11-26
Kan varmt anbefale Massage-peter! Har fået nakkeskuldermassage og hotstonemassage flere gange nu, og hver gang møder man en dygtig og professionel massør, der tager sig god tid til en. Derudover er der SU-venlige priser for studerende! Kæmpe anbefaling herfra.
K N
K N
2022-07-19
Jeg skriver sjældent anmeldelser. Men Massage-Peter kan stærkt anbefales !! Peter er virkelig dygtig, grundig og yderst professionel. Jeg har lændesmerter og jeg har problemer med iskiasnerven, har før prøvet fysioterapi og været hos forskellige massører mange steder uden resultat. Min oplevelse hos Peter var super god!! Efter den første massage mærkede jeg allerede, at mine muskler slappede mere af og smerterne blev bedre. Udover forbedringen af mit lændeproblem hjalp han mig også med at slappe af musklerne i mine skuldre, jeg har aldrig følt mig så afslappet i min krop. Og nu med kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget meget bedre.

Du kan se mit CV længere nede på siden

Mit CV - din garanti for professionel hjælp

2022 – Kursus i Stress coaching        ved Bjarne Toftegård, forebygstress.dk

2022 – Kursus i Graviditetsmassage med Rebozo-teknikker ved massoerteamet.dk

2021 – Kursus i Neuroscience og neurozone refleksterapi ved Lone Sørensen

2021 – Kursus i Thai Yoga massage        ved Massørskolen Fyn, Odense

2021 – Kursus i MyoFacialRelease          ved City Fys, København

2021 – Kursus i Deep Tissue massage     ved Konstantina Makri,  Grækenland

2020 – Kursus i Bambus massage             ved Tengbjerg Massageskole, Næstved

2020 – Kursus i Cupping og Guasha          ved Tengbjerg Massørskole, Næstved

2020 – Kursus i Japansk Lifting                     ved Lone Sørensen, Barcelona

2019 – Kursus i Ansigtszone og refleksterapi  ved Lone Sørensen, Barcelona•

2019 – Kursus i Triggerpunkt massage             ved AM Academy, Kongens Lyngby

2019 – Kursus i Stolemassage                             ved AM Academy, Kongens Lyngby

2019 – Kursus i Hotstone massage                ved Skønhedsklinikken, Vejle

2017 – Uddannet Fysiurgisk massør               ved Idrætklinikkens kursuscenter, Odense

2015 – Uddannet Reiki Healing

Diplomer og eksamensbevis
Massørens arbejdsbord

ADRESSE

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:   8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    9:00 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
HVIS DU ER NY KUNDE
HVIS DU ER NY KUNDE, SÅ ER HER ET GODT TILBUD:


Tilmeld dig prøvebehandling !

Scroll to Top