Studerende/ studierabat

Behandlinger

BOOK MASSAGE HER

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor massøren tager udgangspunkt i din krops anatomiske opbygning, hvilket gør den meget effektiv mod smerter og spændinger. Den koncentrerer sig om de dybe muskler og bindevævet i kroppen og anbefales ofte som en behandlingsmulighed til muskelspændinger.
Ved at bruge dybe fingertryk og langsomme, faste strøg bliver fysiurgisk massage anvendt til behandlinger af stram muskulatur og forskellige typer muskelspændinger.

Muskelspændinger og stramhed i muskulaturen
kan skabe ubalance i din krop og i dit bevægemønster, hvilket kan give problematikker i andre dele af kroppen.
Fysiurgisk massage hjælper med at skabe bedre balance i din muskulatur, stimulerer dit kredsløb, fjerner affaldsstoffer og forebygger, at du opbygger andre problematikker i kroppen pga. ubalancen i muskulaturen.
Dette medfører større bevægelighed i muskler og led. Massagen øger desuden det psykiske velbefindende ved bl.a. at reducere spænding og træthed.

Wellness massage

Wellnessmassage er en skøn og effektiv helkropsmassage, som giver slip på kroppens spændinger, og dine muskler får tilført ny næring og frisk ilt. Bekymringerne forsvinder, og du føler dig dejlig afslappet, mere frisk og levende. Wellnessmassage efterlader dig med ny energi og et maximum af velvære.

Sportsmassage

har til formål at stimulere lymfesystemet og blodcirkulationen samt at reducere spændinger i musklerne. Selvom behandlingsformen i første omgang blev udviklet til at behandle sportsskader og forberede atleter til at yde deres bedste under konkurrence, kan alle drage fordel af sportsmassage. Denne massageform er fokuseret på forebyggelse og helbredelse af skader på sener og muskler.

Sportsmassage
bruges blandt andet til at forkorte restitutionstiden efter træning eller sportsskader, da blodcirkulationen øges.
Dette hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer og tilføre frisk ilt og næringsrigt blod til muskelvævet til gavn for helingsprocessen.
Derudover forebygges muskelspændinger, hvorved bevægeligheden i muskler, sener og led forbedres.
Dette er især en fordel, hvis man ønsker at presse kroppen i forbindelse med hård træning.
Behandleren kan også hjælpe muskelvævet af med de mælkesyreophobninger, som opstår, når musklerne bliver brugt, hvor iltindholdet er for lavt i forhold til behovet.
Ved monotont eller stillesiddende arbejde, kan sportsmassage løsne de spændte og stive muskler, hvorved kroppen bliver afstresset.

Gravidmassage

Gravidmassage kan tilrettelægges på et væld af forskellige måder, så den imødekommer den enkeltes ønsker og behov. Har du problemer med smerter i lænd, ben eller skuldre, eller har du problemer med hævelser, er dette altså noget, vi kan arbejde specifikt med under gravidmassage.
En af de vigtigste grunde til at vælge gravidmassage er, at massage frigiver velværehormoner. Når vi arbejder med vævet i dybden, stimuleres kroppens kredsløb, og dette er med til at udsende de dejlige hormoner. Et godt kredsløb er fundamentet for en velfungerende krop, og derfor arbejder vi altid målrettet med dette. Når kredsløbet fungerer optimalt, styrkes også immunforsvaret, og alt dette giver tilsammen øget velvære.

 
Translate »
shares