fbpx

PARMASSAGE

Billede af par der ligger og får Parmassage

Parmassage: En fælles, rar oplevelse, der får jer helt ned i gear. Sammen

Uanset om vi vil det eller ej, bliver hverdagen tit travl – og det kan føles svært at huske hinanden midt i madpakke smøring og lektiehjælp. En parmassage er en mulighed for at komme helt ned i gear. Sammen. Det er en oplevelse, I får i fællesskab – som kan give jer energien og overskuddet tilbage i hverdagen.

Vi mennesker er generelt ikke særligt gode til at prioritere vores egen velvære og afslapning – især ikke når hverdagen rammer os med 120 i timen. Men det er vigtigt. For vores kroppe og vores sind hænger sammen. Og de har begge brug for at slappe helt af fra tid til anden, så de kan samle energi til alt det, hverdagen også er.

 

Kvalitetstid på højt plan sammen med dem, du holder af

En parmassage er en gylden mulighed for at tilbringe tid sammen med det menneske, du holder allermest af. For at forkæle hinanden og sige: Jeg ser dig, og du har fortjent at blive forkælet og slappe af.

Massagen foregår på den måde, at I ligger på hver jeres briks side om side. Den bliver udført af mig, Peter, og min kæreste Margit. Vores fornemmeste opgave er at skabe et trygt og roligt rum, hvor I kan slappe fuldkomment af. Du kan lære os bedre at kende her.

Parmassage er ikke kun for kærester eller ægtefolk; du kan også sagtens få parmassage sammen med en god ven, familie eller en kollega. Massagen er også en genial foræring til to mennesker, som du tror vil have glæde af sådan en behandling.

DET SIGER KUNDERNE OM OS​

Andrea Nielsen
Andrea Nielsen
2023-08-25
Jeg har besøgt Peter og fået nakke-skuldermassage med afsluttende varme sten! Yderst behageligt og meget afstressende! Peter har en ro, så man kan slappe helt af..😊
Henrik Eriksen
Henrik Eriksen
2023-08-14
[Parmassage samt almindelig massage] Jeg forkæler engang imellem konen med noget massage, alkoholfri vin & sushi (hader selv sushi dog) Det har været svært at finde nogle gode steder på fyn hvor man får en god oplevelse ift. parmassage. Jeg har før brugt Peter igennem en service hvor massøren kører ud til folks hjem. Men efter at have prøvet det nogen gange snakkede Peter og jeg om at jeg skulle prøve at komme ud på klinikken istedet hvor han kunne tilbyde noget mere. Og jeg må bare sige at det er fantastisk. Jeg har igennem hele livet døjet med hoftesygdom og rygsmerter. Været igennem flere operationer. Så har selvfølgelig prøvet mange forskellige typer behandling og deriblandt mange massører. Og Peters klinik ligger i toppen af hvad jeg har prøvet. De bedste brikse, dejlig atmosfære, god baggrunds musik, og varme hænder/mennesker der er helt nede på jorden, og til at snakke med samt forstå. Margit har taget sig af min kone når vi har haft parmassage, og vi elsker sådan en times forkælese hos dem i ny og næ, hvor de får styr på vores kroppe. Lige pt. er min kone gravid, og har nydt, og gavnet meget af Margits kyndige hænder. Så det er helt sikkert vores sted at komme når vi har lyst til parmassage. Eller i det hele taget bare massage mm. Det behøves jo ikke være som par hver gang. Det er bare så dejligt at være afsted sammen. Havde det ikke været for Peter, havde jeg aldrig prøvet ‘Hot stone’ og ‘Cupping’, hvilket jeg er blevet rigtig glad for. Samt bruger de nogle andre teknikker som virkelig får kroppen til at slappe af. Og til fornuftige priser også. Men nu blev anmeldelsen måske også lidt lang. Kan kun sige ‘Prøv det!’. Du/i bliver ihvertfald ikke skuffet. Tværtimod. Tak for at læse med. God dag 🌻
Ida
Ida
2023-03-25
Kan varmt anbefale massage-peter! Dygtig, grundig og professionel massør, der altid tager godt imod én. Og så er de SU-venlige priser også et kæmpe plus.
Morten Bek Nielsen (BattleKims)
Morten Bek Nielsen (BattleKims)
2023-03-06
Fantastisk behandling. Kan kun anbefales.
Arne Schou
Arne Schou
2023-02-21
Jeg har nu fået massage hos Peter i ca 3 mdr. og har det mærkbart meget bedre, nakke, arme, skuldre og ryg, og er absolut den bedste massør jeg har gået ved. Han er venlig, empatisk og meget kompetent. Det virker. Peter er meget professionel og får mine bedste anbefalinger. Min oplevelse hos Massage- Peter er virkelig god.
Laura Fraser
Laura Fraser
2023-02-11
Jeg blev taget super godt imod af Peter. Jeg følte, at han fokuserede på mine behov, og at han arbejder på et højt fagligt niveau. Man kan godt mærke at Peter har en del erfaring som massør. Stor anbefaling herfra.
P Z
P Z
2023-02-05
Jeg har fået massage ved Peter i et års tid nu. Peter er yderst dygtig, professionel, grundig og gør virkelig sit bedste for at hjælpe sine kunder. Jeg har afprøvet mange forskellige massører, men Peter er uden tvivl min favorit. Når jeg går fra massagen glæder jeg mig altid til mit næste besøg. Peter har altid været hjælpsom når jeg har bedt om en tid. Hos massage-Peter er der både plads til ro, men også hyggelige samtaler. Priserne er også helt ok – særdeles for studerende. Jeg kan absolut kun give mine varmeste anbefalinger.
Malene Damgaard Kolst
Malene Damgaard Kolst
2022-11-26
Kan varmt anbefale Massage-peter! Har fået nakkeskuldermassage og hotstonemassage flere gange nu, og hver gang møder man en dygtig og professionel massør, der tager sig god tid til en. Derudover er der SU-venlige priser for studerende! Kæmpe anbefaling herfra.
K N
K N
2022-07-19
Jeg skriver sjældent anmeldelser. Men Massage-Peter kan stærkt anbefales !! Peter er virkelig dygtig, grundig og yderst professionel. Jeg har lændesmerter og jeg har problemer med iskiasnerven, har før prøvet fysioterapi og været hos forskellige massører mange steder uden resultat. Min oplevelse hos Peter var super god!! Efter den første massage mærkede jeg allerede, at mine muskler slappede mere af og smerterne blev bedre. Udover forbedringen af ​​mit lændeproblem hjalp han mig også med at slappe af musklerne i mine skuldre, jeg har aldrig følt mig så afslappet i min krop. Og nu med kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget meget bedre.

En anderledes date-aktivitet: Når der skal ske noget nyt

Hvis I har kendt hinanden i mange år, kan du måske genkende følelsen af at være helt idéforladt, når det kommer til date-idéer. Mange af de par, jeg behandler, synes, en parmassage er en forfriskende aktivitet – noget, de ikke har prøvet før – men en rar oplevelse at have sammen.

Det kan være, I er på weekendophold i og omkring Odense og gerne vil lave noget andet end I plejer – så er en parmassage både et friskt pust, men også en lækker form for selvforkælelse, hvor I kan komme tættere på hinanden. 

Det kan også være, at du bare gerne vil vise din partner, hvor meget du sætter pris på ham eller hende. Et lille tak i hverdagen betyder alverden for de fleste.

Book din parmassage her

Når I som par får massage, bliver behandlingerne tilpasset jer individuelt

Parmassage betyder ikke, at I nødvendigvis får to identiske massager. For chancen for, at det er præcist det samme, I har brug for er forsvindende lille.

Derfor bliver jeres massage tilpasset jer hver især. Måske den ene ønsker en gravidmassage, måske den anden kunne tænke sig en hot stone massage? Det er intet problem. I kan med andre ord ligge side om side og få løst lige netop de udfordringer I har hver især.

DET ER OS TO I MØDER PÅ KLINIKKEN TIL PARMASSAGE

Massør Peter Christiansen

Massør Peter Christiansen

Massør Margit Andersen

Massør Margit Andersen

Priserne for parmassage på vores klinik på Stenhuggervej

Inklusiv i prisen er naturligvis to professionelle massører og en individuelt tilpasset behandling, der giver jer præcist det, I har brug for hver især.

45 minutter  for  kr. 998,- Klassisk massage
60 minutter  for  kr.1198,- Klassisk massage
60 minutter  for kr. 1298,- (Gravidmassage)
60 minutter for  kr. 1398,- (Hotstone- massage)
75  minutter for kr. 1398,- Klassisk massage
90 minutter  for kr. 1598,- Klassisk massage

Du kan også booke et massage-event - mulighederne er mange

Billede af her er der gjort klar til parmassage.

Det er også muligt at booke os til et massage-event, hvis du samler en gruppe på minimum 2 til 8 personer. 

Det kan være alt fra firmaarrangement, polterabend, mødregruppe, familiearrangement eller strikkeklubben. I skal bare have et velegnet lokale, så kommer vi og slår briksene op – en eller to massører alt efter, hvad der er brug for.

Ring og hør nærmere på +45 22 84 99 15 du kan også sende mig en sms og kort skrive, hvad det drejer sig om, så ringer jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

ADRESSE FYN

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:  8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    8:30 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
Scroll to Top