Cupping

Hvad er cupping?

Cupping er en behandlingsform der stammer fra Kina, det er en effektiv behandling der bruger vakuum til at skabe et undertryk i sugekoppen. Det har en meget god virkning på lymfesystemet og blodkredsløbet. Man kan både bruge cuppen i et specifikt område, eller man kan flytte rundt med den som massage.

Behandlingen kan efterlade røde mærker, som heldigvis forsvinder i løbet af nogle timer eller dage, og de er helt ufarlige.

Mere info: massagepeter1@gmail.com

Cupping

Sådan laver jeg behandlingen

Når jeg skal lave behandlingen, bruger jeg en kop der er lavet af glas eller plastik, jeg sætter den på huden og skaber et vakuum med en pumpe der suger hud og bindevæv op i cuppen. Det øger blodgennemstrømningen og frigiver affaldsstoffer, så kroppen genoprettes og kommer tilbage i balance.

Der er oplagte fordele ved at bruge cupping

Behandlingen øger udrensningen, da den frigiver affaldsstoffer fra bindevævet og styrker immunforsvaret samtidig med en forbedring af blodgennemstrømningen og varme til kroppen

Hvornår bruges behandlingen?

Jeg anvender behandlingen til flere forskellige lidelser og succes-raten er god. Her vil jeg lige nævne nogle få ting der med fordel kan behandles med cupping:

  • Nakke- og skuldersmerter
  • Lændesmerter- og andre muskelsmerter
  • Cellulitis
  • Væskeophobning og ødemer
  • Ved stagnationer

 

Gør det ondt?

Det gør ikke ondt at få det, det kan mærkes at jeg trækker i huden og bindevævet, men jeg er hele tiden opmærksom på tegn fra dig så din smertetærskel ikke overskrides. Du kan godt opleve at du allerede efter den første behandling føler en lindring i kroppen og måske skal der bare 2-3 behandlinger til. Nogle bruger cupping som en forebyggende behandling, så de hele tiden er fit for fight, andre kommer med en fysisk udfordring der skal kureres.

Efter behandlingen

Det er normalt at man kan blive træt og søvnig, i sjældne tilfælde også lidt utilpas efter behandlingen på selve dagen. Det er der en helt naturlig forklaring på, det er fordi der frigives mange affaldsstoffer. Det er derfor også vigtigt at drikke vand efter behandlingen så affaldsstofferne kommer ud af kroppen og give kroppen tid og ro til at restituere.

Cupping Priser

Cupping 30 min.
350,-

Cupping 45 min.
inkl. massage 450,-

Cupping 60 min.
inkl. massage 550,-

ADRESSE FYN

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:  8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    8:30 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
close
HVIS DU ER NY KUNDE
HVIS DU ER NY KUNDE, SÅ ER HER ET GODT TILBUD:


Tilmeld dig prøvebehandling !

Scroll til toppen