Cupping

Hvad er cupping?

Cupping er en behandlingsform der stammer fra Kina, det er en effektiv behandling der bruger vakuum til at skabe et undertryk i sugekoppen. Det har en meget god virkning på lymfesystemet og blodkredsløbet. Man kan både bruge cuppen i et specifikt område, eller man kan flytte rundt med den som massage.

Behandlingen kan efterlade røde mærker, som heldigvis forsvinder i løbet af nogle timer eller dage, og de er helt ufarlige.

Mere info: massagepeter1@gmail.com

Cupping

Sådan laver jeg behandlingen

Når jeg skal lave behandlingen, bruger jeg en kop der er lavet af glas eller plastik, jeg sætter den på huden og skaber et vakuum med en pumpe der suger hud og bindevæv op i cuppen. Det øger blodgennemstrømningen og frigiver affaldsstoffer, så kroppen genoprettes og kommer tilbage i balance.

Der er oplagte fordele ved at bruge cupping

Behandlingen øger udrensningen, da den frigiver affaldsstoffer fra bindevævet og styrker immunforsvaret samtidig med en forbedring af blodgennemstrømningen og varme til kroppen

Hvornår bruges behandlingen?

Jeg anvender behandlingen til flere forskellige lidelser og succes-raten er god. Her vil jeg lige nævne nogle få ting der med fordel kan behandles med cupping:

  • Nakke- og skuldersmerter
  • Lændesmerter- og andre muskelsmerter
  • Cellulitis
  • Væskeophobning og ødemer
  • Ved stagnationer

 

Gør det ondt?

Det gør ikke ondt at få det, det kan mærkes at jeg trækker i huden og bindevævet, men jeg er hele tiden opmærksom på tegn fra dig så din smertetærskel ikke overskrides. Du kan godt opleve at du allerede efter den første behandling føler en lindring i kroppen og måske skal der bare 2-3 behandlinger til. Nogle bruger cupping som en forebyggende behandling, så de hele tiden er fit for fight, andre kommer med en fysisk udfordring der skal kureres.

Efter behandlingen

Det er normalt at man kan blive træt og søvnig, i sjældne tilfælde også lidt utilpas efter behandlingen på selve dagen. Det er der en helt naturlig forklaring på, det er fordi der frigives mange affaldsstoffer. Det er derfor også vigtigt at drikke vand efter behandlingen så affaldsstofferne kommer ud af kroppen og give kroppen tid og ro til at restituere.

Malene Damgaard Kolst
Malene Damgaard Kolst
2022-11-26
Kan varmt anbefale Massage-peter! Har fået nakkeskuldermassage og hotstonemassage flere gange nu, og hver gang møder man en dygtig og professionel massør, der tager sig god tid til en. Derudover er der SU-venlige priser for studerende! Kæmpe anbefaling herfra.
K N
K N
2022-07-19
Jeg skriver sjældent anmeldelser. Men Massage-Peter kan stærkt anbefales !! Peter er virkelig dygtig, grundig og yderst professionel. Jeg har lændesmerter og jeg har problemer med iskiasnerven, har før prøvet fysioterapi og været hos forskellige massører mange steder uden resultat. Min oplevelse hos Peter var super god!! Efter den første massage mærkede jeg allerede, at mine muskler slappede mere af og smerterne blev bedre. Udover forbedringen af ​​mit lændeproblem hjalp han mig også med at slappe af musklerne i mine skuldre, jeg har aldrig følt mig så afslappet i min krop. Og nu med kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget meget bedre.
Søren Weifenbach
Søren Weifenbach
2022-07-15
God massør
Miko Green
Miko Green
2022-05-20
Lækkert massage afslappende sted. Dette kan klart anbefales hvis du er på udkig efter en god gang massage.
Maria Jørgensen
Maria Jørgensen
2022-04-01
Meget behagelig atmosfære og en kvalificeret massage. Ingen klager og meget tilfreds.
Rikke Nissen
Rikke Nissen
2022-03-31
Rigtig god oplevelse og kan tydeligt mærke bedring efter sportsmassagen.
Jasmin Sandell
Jasmin Sandell
2021-10-31
Vi fik i dag parmassage i eget hjem af Peter og Margit, hvilket vi var yderst tilfredse med! Helt klar ikke sidste gang! Kan varmt anbefales
Moon Samontina
Moon Samontina
2021-10-08
Kvaliteten af massagen er i top og massøren er super imødekommende og snaksalig. Det er et sted jeg plejer, at komme og har planer om at fortsætte med at være kunde hos!
.

Diplom Cupping massage

Cupping Priser

Cupping 30 min.
350,-

Cupping 45 min.
inkl. massage 450,-

ADRESSE FYN

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:  8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    8:30 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
close
HVIS DU ER NY KUNDE
HVIS DU ER NY KUNDE, SÅ ER HER ET GODT TILBUD:


Tilmeld dig prøvebehandling !

Scroll to Top