Cupping

Hvad er cupping?

Cupping er en behandlingsform der stammer fra Kina, det er en effektiv behandling der bruger vakuum til at skabe et undertryk i sugekoppen. Det har en meget god virkning på lymfesystemet og blodkredsløbet. Man kan både bruge cuppen i et specifikt område, eller man kan flytte rundt med den som massage.

Behandlingen kan efterlade røde mærker, som heldigvis forsvinder i løbet af nogle timer eller dage, og de er helt ufarlige.

Mere info: massagepeter1@gmail.com

Cupping

Sådan laver jeg behandlingen

Når jeg skal lave behandlingen, bruger jeg en kop der er lavet af glas eller plastik, jeg sætter den på huden og skaber et vakuum med en pumpe der suger hud og bindevæv op i cuppen. Det øger blodgennemstrømningen og frigiver affaldsstoffer, så kroppen genoprettes og kommer tilbage i balance.

Der er oplagte fordele ved at bruge cupping

Behandlingen øger udrensningen, da den frigiver affaldsstoffer fra bindevævet og styrker immunforsvaret samtidig med en forbedring af blodgennemstrømningen og varme til kroppen

Hvornår bruges behandlingen?

Jeg anvender behandlingen til flere forskellige lidelser og succes-raten er god. Her vil jeg lige nævne nogle få ting der med fordel kan behandles med cupping:

  • Nakke- og skuldersmerter
  • Lændesmerter- og andre muskelsmerter
  • Cellulitis
  • Væskeophobning og ødemer
  • Ved stagnationer

 

Gør det ondt?

Det gør ikke ondt at få det, det kan mærkes at jeg trækker i huden og bindevævet, men jeg er hele tiden opmærksom på tegn fra dig så din smertetærskel ikke overskrides. Du kan godt opleve at du allerede efter den første behandling føler en lindring i kroppen og måske skal der bare 2-3 behandlinger til. Nogle bruger cupping som en forebyggende behandling, så de hele tiden er fit for fight, andre kommer med en fysisk udfordring der skal kureres.

Efter behandlingen

Det er normalt at man kan blive træt og søvnig, i sjældne tilfælde også lidt utilpas efter behandlingen på selve dagen. Det er der en helt naturlig forklaring på, det er fordi der frigives mange affaldsstoffer. Det er derfor også vigtigt at drikke vand efter behandlingen så affaldsstofferne kommer ud af kroppen og give kroppen tid og ro til at restituere.

Søren Weifenbach
Søren Weifenbach
2022-07-15
God massør
Daniel Dam
Daniel Dam
2022-05-22
Miko Green
Miko Green
2022-05-20
Lækkert massage afslappende sted. Dette kan klart anbefales hvis du er på udkig efter en god gang massage.
Frederik Solon
Frederik Solon
2022-05-03
Maria Jørgensen
Maria Jørgensen
2022-04-01
Meget behagelig atmosfære og en kvalificeret massage. Ingen klager og meget tilfreds.
Rikke Nissen
Rikke Nissen
2022-03-31
Rigtig god oplevelse og kan tydeligt mærke bedring efter sportsmassagen.
Jasmin Sandell
Jasmin Sandell
2021-10-31
Vi fik i dag parmassage i eget hjem af Peter og Margit, hvilket vi var yderst tilfredse med! Helt klar ikke sidste gang! Kan varmt anbefales
Moon Samontina
Moon Samontina
2021-10-08
Kvaliteten af massagen er i top og massøren er super imødekommende og snaksalig. Det er et sted jeg plejer, at komme og har planer om at fortsætte med at være kunde hos!
Tanja Jensen
Tanja Jensen
2021-09-23
Har fået både Hotstone massage samt Facelifting hos Peter og begge dele kan varmt anbefales. De varme sten giver i sig selv stor velvære og nydelse, men Peter anvender desuden stenene aktivt i forhold til at løsne op for alle muskelgrupper. Han er særdeles god til at fornemme, hvad der er behov for. Facelifting var en behagelig behandling, der fik de små muskler i ansigtet til at slappe godt af. Som sekundær gevinst bliver der brugt nogle produkter, som er økologiske og som havde en meget blødgivende effekt på huden. Peter er meget professionel og den type behandler, der ikke har behov for at “snakke sig igennem en behandling”, men kan finde ud af at skabe et trygt, stille og roligt rum, hvor man som kunde netop kan få det fulde udbytte af behandlingen. Massage-Peter kan varmt anbefales.
Martin Thorgaard
Martin Thorgaard
2021-04-18
Absolut en af de bedste oplevelser jeg har haft med massage. Der blev virkelig gået i dybden, og taget godt fat. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
.

Diplom Cupping massage

Cupping Priser

Cupping 30 min.
350,-

Cupping 45 min.
inkl. massage 450,-

ADRESSE FYN

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:  8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    8:30 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
close
HVIS DU ER NY KUNDE
HVIS DU ER NY KUNDE, SÅ ER HER ET GODT TILBUD:


Tilmeld dig prøvebehandling !

Scroll til toppen