fbpx

GRAVIDMASSAGE

Professionelle massører
kontakt os på +45 22 84 99 15

 
GRAVIDMASSAGE

Gravidmassage eller graviditetsmassage som man også kalder det, kan vi tilrettelægge på mange måder.

Det afhænger i høj grad af dine ønsker og behov,
hvilke problemer slås du med ?
Det kan være smerter i skulder, nakke, lænden eller problemer med iskias. Det kan være vædske og hævelser i kroppen.

Det er alt sammen noget vi kan arbejde med under massagen.

Når jeg arbejder med vævet, stimuleres kroppens kredsløb, og dette er med til at udsende de skønne velvære hormoner.
Du kan læse meget mere om graviditet og fødselsforberedelse
 på min barsel.dk

Led og muskler kommer på overarbejde.

Led og muskler kommer tit på overarbejde under graviditeten, kroppen ændrer sig og babyen vokser.

Mange oplever bækkensmerter, kramper og uro m.m. Massage til dig der er gravid kan hjælpe, lindre smerter og fjerne ubehag, nogle gener kan helt fjernes.

Det er også muligt at give massage  til babyen, ligesom diafragma løsnes så der bliver mere plads til vejrtrækningen. 
Massage under graviditeten giver i langt de fleste tilfælde mulighed for at fortsætte med fysisk aktivitet uden de store gener.
Det er muligt at få massage under hele graviditeten.
Vi har en specialdesignet briks så det er muligt at ligge på maven, uanset størrelsen af maven.

Massage giver øget velvære

Gravidmassage er en naturlig behandling, der kan hjælpe dig tilbage på sporet, så du hurtigt kommer smerter og spændinger til livs.

En af de vigtigste grunde til at vælge gravidmassage er, at massage frigiver gavnlige hormoner.

Det giver øget velvære når immunforsvaret styrkes, derfor bliver der også fokus på kredsløbet under massagen.

Vi glæder os til at se dig på klinikken, så vi kan hjælpe dig med at komme godt igennem graviditeten.   

PRISER
Gravidmassage 45 min. . . . . . . . . .495,-
Gravidmassage 60 min. . . . . . . . . .595,-

DET SIGER KUNDERNE.

Andrea Nielsen
Andrea Nielsen
2023-08-25
Jeg har besøgt Peter og fået nakke-skuldermassage med afsluttende varme sten! Yderst behageligt og meget afstressende! Peter har en ro, så man kan slappe helt af..😊
Henrik Eriksen
Henrik Eriksen
2023-08-14
[Parmassage samt almindelig massage] Jeg forkæler engang imellem konen med noget massage, alkoholfri vin & sushi (hader selv sushi dog) Det har været svært at finde nogle gode steder på fyn hvor man får en god oplevelse ift. parmassage. Jeg har før brugt Peter igennem en service hvor massøren kører ud til folks hjem. Men efter at have prøvet det nogen gange snakkede Peter og jeg om at jeg skulle prøve at komme ud på klinikken istedet hvor han kunne tilbyde noget mere. Og jeg må bare sige at det er fantastisk. Jeg har igennem hele livet døjet med hoftesygdom og rygsmerter. Været igennem flere operationer. Så har selvfølgelig prøvet mange forskellige typer behandling og deriblandt mange massører. Og Peters klinik ligger i toppen af hvad jeg har prøvet. De bedste brikse, dejlig atmosfære, god baggrunds musik, og varme hænder/mennesker der er helt nede på jorden, og til at snakke med samt forstå. Margit har taget sig af min kone når vi har haft parmassage, og vi elsker sådan en times forkælese hos dem i ny og næ, hvor de får styr på vores kroppe. Lige pt. er min kone gravid, og har nydt, og gavnet meget af Margits kyndige hænder. Så det er helt sikkert vores sted at komme når vi har lyst til parmassage. Eller i det hele taget bare massage mm. Det behøves jo ikke være som par hver gang. Det er bare så dejligt at være afsted sammen. Havde det ikke været for Peter, havde jeg aldrig prøvet ‘Hot stone’ og ‘Cupping’, hvilket jeg er blevet rigtig glad for. Samt bruger de nogle andre teknikker som virkelig får kroppen til at slappe af. Og til fornuftige priser også. Men nu blev anmeldelsen måske også lidt lang. Kan kun sige ‘Prøv det!’. Du/i bliver ihvertfald ikke skuffet. Tværtimod. Tak for at læse med. God dag 🌻
Ida
Ida
2023-03-25
Kan varmt anbefale massage-peter! Dygtig, grundig og professionel massør, der altid tager godt imod én. Og så er de SU-venlige priser også et kæmpe plus.
Morten Bek Nielsen (BattleKims)
Morten Bek Nielsen (BattleKims)
2023-03-06
Fantastisk behandling. Kan kun anbefales.
Arne Schou
Arne Schou
2023-02-21
Jeg har nu fået massage hos Peter i ca 3 mdr. og har det mærkbart meget bedre, nakke, arme, skuldre og ryg, og er absolut den bedste massør jeg har gået ved. Han er venlig, empatisk og meget kompetent. Det virker. Peter er meget professionel og får mine bedste anbefalinger. Min oplevelse hos Massage- Peter er virkelig god.
Laura Fraser
Laura Fraser
2023-02-11
Jeg blev taget super godt imod af Peter. Jeg følte, at han fokuserede på mine behov, og at han arbejder på et højt fagligt niveau. Man kan godt mærke at Peter har en del erfaring som massør. Stor anbefaling herfra.
P Z
P Z
2023-02-05
Jeg har fået massage ved Peter i et års tid nu. Peter er yderst dygtig, professionel, grundig og gør virkelig sit bedste for at hjælpe sine kunder. Jeg har afprøvet mange forskellige massører, men Peter er uden tvivl min favorit. Når jeg går fra massagen glæder jeg mig altid til mit næste besøg. Peter har altid været hjælpsom når jeg har bedt om en tid. Hos massage-Peter er der både plads til ro, men også hyggelige samtaler. Priserne er også helt ok – særdeles for studerende. Jeg kan absolut kun give mine varmeste anbefalinger.
Malene Damgaard Kolst
Malene Damgaard Kolst
2022-11-26
Kan varmt anbefale Massage-peter! Har fået nakkeskuldermassage og hotstonemassage flere gange nu, og hver gang møder man en dygtig og professionel massør, der tager sig god tid til en. Derudover er der SU-venlige priser for studerende! Kæmpe anbefaling herfra.
K N
K N
2022-07-19
Jeg skriver sjældent anmeldelser. Men Massage-Peter kan stærkt anbefales !! Peter er virkelig dygtig, grundig og yderst professionel. Jeg har lændesmerter og jeg har problemer med iskiasnerven, har før prøvet fysioterapi og været hos forskellige massører mange steder uden resultat. Min oplevelse hos Peter var super god!! Efter den første massage mærkede jeg allerede, at mine muskler slappede mere af og smerterne blev bedre. Udover forbedringen af ​​mit lændeproblem hjalp han mig også med at slappe af musklerne i mine skuldre, jeg har aldrig følt mig så afslappet i min krop. Og nu med kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget meget bedre.
ADRESSE

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:   8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    9:00 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
Scroll to Top