PARMASSAGE

Billede af par der ligger og får Parmassage

Parmassage: En fælles, rar oplevelse, der får jer helt ned i gear. Sammen

Uanset om vi vil det eller ej, bliver hverdagen tit travl – og det kan føles svært at huske hinanden midt i madpakke smøring og lektiehjælp. En parmassage er en mulighed for at komme helt ned i gear. Sammen. Det er en oplevelse, I får i fællesskab – som kan give jer energien og overskuddet tilbage i hverdagen.

Vi mennesker er generelt ikke særligt gode til at prioritere vores egen velvære og afslapning – især ikke når hverdagen rammer os med 120 i timen. Men det er vigtigt. For vores kroppe og vores sind hænger sammen. Og de har begge brug for at slappe helt af fra tid til anden, så de kan samle energi til alt det, hverdagen også er.

Book din parmassage her

Kvalitetstid på højt plan sammen med dem, du holder af

En parmassage er en gylden mulighed for at tilbringe tid sammen med det menneske, du holder allermest af. For at forkæle hinanden og sige: Jeg ser dig, og du har fortjent at blive forkælet og slappe af.

Massagen foregår på den måde, at I ligger på hver jeres briks side om side. Den bliver udført af mig, Peter, og min kæreste Margit. Vores fornemmeste opgave er at skabe et trygt og roligt rum, hvor I kan slappe fuldkomment af. Du kan lære os bedre at kende her.

Parmassage er ikke kun for kærester eller ægtefolk; du kan også sagtens få parmassage sammen med en god ven, familie eller en kollega. Massagen er også en genial foræring til to mennesker, som du tror vil have glæde af sådan en behandling.

En anderledes date-aktivitet: Når der skal ske noget nyt

Hvis I har kendt hinanden i mange år, kan du måske genkende følelsen af at være helt idéforladt, når det kommer til date-idéer. Mange af de par, jeg behandler, synes, en parmassage er en forfriskende aktivitet – noget, de ikke har prøvet før – men en rar oplevelse at have sammen.

Det kan være, I er på weekendophold i og omkring Odense og gerne vil lave noget andet end I plejer – så er en parmassage både et friskt pust, men også en lækker form for selvforkælelse, hvor I kan komme tættere på hinanden. 

Det kan også være, at du bare gerne vil vise din partner, hvor meget du sætter pris på ham eller hende. Et lille tak i hverdagen betyder alverden for de fleste.

Book din parmassage her

Når I som par får massage, bliver behandlingerne tilpasset jer individuelt

Parmassage betyder ikke, at I nødvendigvis får to identiske massager. For chancen for, at det er præcist det samme, I har brug for er forsvindende lille.

Derfor bliver jeres massage tilpasset jer hver især. Måske den ene ønsker en gravidmassage, måske den anden kunne tænke sig en hot stone massage? Det er intet problem. I kan med andre ord ligge side om side og få løst lige netop de udfordringer I har hver især.

DET ER OS TO I MØDER PÅ KLINIKKEN TIL PARMASSAGE

Massør Peter Christiansen

Massør Peter Christiansen

Massør Margit Andersen

Massør Margit Andersen

Priserne for parmassage på vores klinik på Stenhuggervej

Inklusiv i prisen er naturligvis to professionelle massører og en individuelt tilpasset behandling, der giver jer præcist det, I har brug for hver især.

45 minutter  for  kr. 998,- Klassisk massage
60 minutter  for  kr.1198,- Klassisk massage
60 minutter  for kr. 1298,- (Gravidmassage)
60 minutter for  kr. 1248,- (Hotstone- massage)
75  minutter for kr.  1398,- Klassisk massage
75 minutter  for kr. 1498,-(Hotstone-massage)
90 minutter  for kr. 1598,- Klassisk massage
90 minutter for kr.  1798,- (Hotstone-massage)

DET SIGER KUNDERNE OM OS

Malene Damgaard Kolst
Malene Damgaard Kolst
2022-11-26
Kan varmt anbefale Massage-peter! Har fået nakkeskuldermassage og hotstonemassage flere gange nu, og hver gang møder man en dygtig og professionel massør, der tager sig god tid til en. Derudover er der SU-venlige priser for studerende! Kæmpe anbefaling herfra.
K N
K N
2022-07-19
Jeg skriver sjældent anmeldelser. Men Massage-Peter kan stærkt anbefales !! Peter er virkelig dygtig, grundig og yderst professionel. Jeg har lændesmerter og jeg har problemer med iskiasnerven, har før prøvet fysioterapi og været hos forskellige massører mange steder uden resultat. Min oplevelse hos Peter var super god!! Efter den første massage mærkede jeg allerede, at mine muskler slappede mere af og smerterne blev bedre. Udover forbedringen af mit lændeproblem hjalp han mig også med at slappe af musklerne i mine skuldre, jeg har aldrig følt mig så afslappet i min krop. Og nu med kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget meget bedre.
Søren Weifenbach
Søren Weifenbach
2022-07-15
God massør
Miko Green
Miko Green
2022-05-20
Lækkert massage afslappende sted. Dette kan klart anbefales hvis du er på udkig efter en god gang massage.
Maria Jørgensen
Maria Jørgensen
2022-04-01
Meget behagelig atmosfære og en kvalificeret massage. Ingen klager og meget tilfreds.
Rikke Nissen
Rikke Nissen
2022-03-31
Rigtig god oplevelse og kan tydeligt mærke bedring efter sportsmassagen.
Jasmin Sandell
Jasmin Sandell
2021-10-31
Vi fik i dag parmassage i eget hjem af Peter og Margit, hvilket vi var yderst tilfredse med! Helt klar ikke sidste gang! Kan varmt anbefales
Moon Samontina
Moon Samontina
2021-10-08
Kvaliteten af massagen er i top og massøren er super imødekommende og snaksalig. Det er et sted jeg plejer, at komme og har planer om at fortsætte med at være kunde hos!

Du kan også booke et massage-event - mulighederne er mange

Billede af her er der gjort klar til parmassage.

Det er også muligt at booke os til et massage-event, hvis du samler en gruppe på minimum 2 til 8 personer. 

Det kan være alt fra firmaarrangement, polterabend, mødregruppe, familiearrangement eller strikkeklubben. I skal bare have et velegnet lokale, så kommer vi og slår briksene op – en eller to massører alt efter, hvad der er brug for.

Ring og hør nærmere på +45 22 84 99 15 du kan også sende mig en sms og kort skrive, hvad det drejer sig om, så ringer jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

ADRESSE FYN

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:  8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    8:30 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
Scroll to Top