PARMASSAGE

Billede af par der ligger og får Parmassage

Parmassage: En fælles, rar oplevelse, der får jer helt ned i gear. Sammen

Uanset om vi vil det eller ej, bliver hverdagen tit travl – og det kan føles svært at huske hinanden midt i madpakke smøring og lektiehjælp. En parmassage er en mulighed for at komme helt ned i gear. Sammen. Det er en oplevelse, I får i fællesskab – som kan give jer energien og overskuddet tilbage i hverdagen.

Vi mennesker er generelt ikke særligt gode til at prioritere vores egen velvære og afslapning – især ikke når hverdagen rammer os med 120 i timen. Men det er vigtigt. For vores kroppe og vores sind hænger sammen. Og de har begge brug for at slappe helt af fra tid til anden, så de kan samle energi til alt det, hverdagen også er.

Book din parmassage her

Kvalitetstid på højt plan sammen med dem, du holder af

En parmassage er en gylden mulighed for at tilbringe tid sammen med det menneske, du holder allermest af. For at forkæle hinanden og sige: Jeg ser dig, og du har fortjent at blive forkælet og slappe af.

Massagen foregår på den måde, at I ligger på hver jeres briks side om side. Den bliver udført af mig, Peter, og min kæreste Margit. Vores fornemmeste opgave er at skabe et trygt og roligt rum, hvor I kan slappe fuldkomment af. Du kan lære os bedre at kende her.

Parmassage er ikke kun for kærester eller ægtefolk; du kan også sagtens få parmassage sammen med en god ven, familie eller en kollega. Massagen er også en genial foræring til to mennesker, som du tror vil have glæde af sådan en behandling.

En anderledes date-aktivitet: Når der skal ske noget nyt

Hvis I har kendt hinanden i mange år, kan du måske genkende følelsen af at være helt idéforladt, når det kommer til date-idéer. Mange af de par, jeg behandler, synes, en parmassage er en forfriskende aktivitet – noget, de ikke har prøvet før – men en rar oplevelse at have sammen.

Det kan være, I er på weekendophold i og omkring Odense og gerne vil lave noget andet end I plejer – så er en parmassage både et friskt pust, men også en lækker form for selvforkælelse, hvor I kan komme tættere på hinanden. 

Det kan også være, at du bare gerne vil vise din partner, hvor meget du sætter pris på ham eller hende. Et lille tak i hverdagen betyder alverden for de fleste.

Book din parmassage her

Når I som par får massage, bliver behandlingerne tilpasset jer individuelt

Parmassage betyder ikke, at I nødvendigvis får to identiske massager. For chancen for, at det er præcist det samme, I har brug for er forsvindende lille.

Derfor bliver jeres massage tilpasset jer hver især. Måske den ene ønsker en gravidmassage, måske den anden kunne tænke sig en hot stone massage? Det er intet problem. I kan med andre ord ligge side om side og få løst lige netop de udfordringer I har hver især.

DET ER OS TO I MØDER PÅ KLINIKKEN TIL PARMASSAGE

Massør Peter Christiansen

Massør Peter Christiansen

Massør Margit Andersen

Massør Margit Andersen

Priserne for parmassage på vores klinik på Stenhuggervej

Inklusiv i prisen er naturligvis to professionelle massører og en individuelt tilpasset behandling, der giver jer præcist det, I har brug for hver især.

45 minutter  for  kr. 898,- Klassisk massage
60 minutter  for  kr.1098,- Klassisk massage
60 minutter  for kr. 1198,- (Gravidmassage)
60 minutter for  kr. 1248,- (Hotstone- massage)
75  minutter for kr.  1398,- Klassisk massage
75 minutter  for kr. 1498,-(Hotstone-massage)
90 minutter  for kr. 1598,- Klassisk massage
90 minutter for kr.  1798,- (Hotstone-massage)

DET SIGER KUNDERNE OM OS

Søren Weifenbach
Søren Weifenbach
2022-07-15
God massør
Daniel Dam
Daniel Dam
2022-05-22
Miko Green
Miko Green
2022-05-20
Lækkert massage afslappende sted. Dette kan klart anbefales hvis du er på udkig efter en god gang massage.
Frederik Solon
Frederik Solon
2022-05-03
Maria Jørgensen
Maria Jørgensen
2022-04-01
Meget behagelig atmosfære og en kvalificeret massage. Ingen klager og meget tilfreds.
Rikke Nissen
Rikke Nissen
2022-03-31
Rigtig god oplevelse og kan tydeligt mærke bedring efter sportsmassagen.
Jasmin Sandell
Jasmin Sandell
2021-10-31
Vi fik i dag parmassage i eget hjem af Peter og Margit, hvilket vi var yderst tilfredse med! Helt klar ikke sidste gang! Kan varmt anbefales
Moon Samontina
Moon Samontina
2021-10-08
Kvaliteten af massagen er i top og massøren er super imødekommende og snaksalig. Det er et sted jeg plejer, at komme og har planer om at fortsætte med at være kunde hos!
Tanja Jensen
Tanja Jensen
2021-09-23
Har fået både Hotstone massage samt Facelifting hos Peter og begge dele kan varmt anbefales. De varme sten giver i sig selv stor velvære og nydelse, men Peter anvender desuden stenene aktivt i forhold til at løsne op for alle muskelgrupper. Han er særdeles god til at fornemme, hvad der er behov for. Facelifting var en behagelig behandling, der fik de små muskler i ansigtet til at slappe godt af. Som sekundær gevinst bliver der brugt nogle produkter, som er økologiske og som havde en meget blødgivende effekt på huden. Peter er meget professionel og den type behandler, der ikke har behov for at “snakke sig igennem en behandling”, men kan finde ud af at skabe et trygt, stille og roligt rum, hvor man som kunde netop kan få det fulde udbytte af behandlingen. Massage-Peter kan varmt anbefales.
Martin Thorgaard
Martin Thorgaard
2021-04-18
Absolut en af de bedste oplevelser jeg har haft med massage. Der blev virkelig gået i dybden, og taget godt fat. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Du kan også booke et massage-event - mulighederne er mange

Billede af her er der gjort klar til parmassage.

Det er også muligt at booke os til et massage-event, hvis du samler en gruppe på minimum 2 til 8 personer. 

Det kan være alt fra firmaarrangement, polterabend, mødregruppe, familiearrangement eller strikkeklubben. I skal bare have et velegnet lokale, så kommer vi og slår briksene op – en eller to massører alt efter, hvad der er brug for.

Ring og hør nærmere på +45 22 84 99 15 du kan også sende mig en sms og kort skrive, hvad det drejer sig om, så ringer jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

ADRESSE FYN

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:  8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    8:30 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
Scroll til toppen