fbpx
Rygmassage massagepeter

FYSIOTERAPEUTISK-SMERTEBEHANDLING

EFFEKTIV BEHANDLING MOD KRONISKE SMERTER

Sølja Petersen
Fysioterapeutisk-Smertebehandling nu i Odense:
Jeg har beskæftiget mig rigtig meget med kroniske smerter og kroniske patienter, da smerter er noget af de mest komplekse og mest interessante, at forstå og få formuleret. Klientens smerte og gener er min vigtigste opgave, med det formål at forsøge at behandle sådan, at klienten kan leve bedre med eller helt uden den!  

Du kan også booke din tid med det samme lige her.

Bækkenbund ekspert og smertespecialist

Jeg hedder Sølja, er 33 år og kommer fra Færøerne.
Jeg arbejder med det jeg brænder allermest for, nemlig fysioterapeutisk massage og smertebehandling.

Jeg har i snart 10 år beskæftige mig med kroniske smerte- patienter og problematikker, der har en dagligdag med udfordringer pga deres kroniske smerter.
Jeg vægter utroligt højt at patienten, der kommer til behandling hos mig, føler at der er en til at tage sig af de smerter, som man måske har døjet med i rigtig mange år.

Som en led af min store interesse for smerter, er jeg uddannet som bækkenbund ekspert og har studeret meget indenfor smerte videnskab.

Hvis du føler, at du har prøvet forskellige behandlinger og aldrig fået det resultat, som du har ønsket for dine smerter, så vil jeg rigtig gerne have en samtale med dig.
Vi går i dybten med din smerte historik, undersøger hvad der kan være årsagen stil dem og derefter strukturerer jeg en specifik behandling, som består af en fysioterapeutisk- smertebehandling.

Fysioterapeutisk-smertebehandling er manuel behandling, det arbejder helheds orienteret og med de forbindelser, der har med det pågældende sted at gøre, hvor du føler en smerte problemmatik.

Det er som regel ikke muligt, at blive HELT 100% smertefri, hvis du har døjet med dem i mange år, men de kan nedsættes og man kan komme til at opleve helt smertefrie perioder.
Det skal forstås således, at kroniske smerter kommer og går, men med den rigtige behandling, kan man holde dem nede.

Derfor er min opgave, at få dig til at have en dagligdag uden at smerterne generer dig så meget, at du ikke kan udføre dine opgaver eller sove pga dine smerter.

Hvis du ønsker at give et forsøg med fysioterapeutisk-smertebehandling, så kan du enten gå ind og booke en tid, skrive til os herinde eller sms’e på tlf nr 53905597.

Jeg ser frem til at møde dig og muligheden for, at give dig et mere tilfredsstillende liv med mindre smerter ☺️

MINE BEHANDLINGS METODER

Fysioterapeutisk-massage/smertebehandling:

Jeg arbejder primært med manuel behandling, da jeg synes at det er den vigtigste del af behandling for smerter og generelt ubehag.
Det drejer sig om en krop, der har brug for at blive helbredt – og det foregår igennem mine hænder! Derfor lægger jeg alt mit fokus på, at imødekomme dit ønske og fornemmelse af, at få den behandling, som du leder efter. 

Jeg har et ønske om at skabe bedre vilkår for patienter med kroniske smerter eller kroniske tilstande, da smerter er svære at måle og forstå for andre, der ikke kan se eller mærke den. Det vil jeg nå gennem det, jeg studerer i dag. 

Andrea Nielsen
Andrea Nielsen
2023-08-25
Jeg har besøgt Peter og fået nakke-skuldermassage med afsluttende varme sten! Yderst behageligt og meget afstressende! Peter har en ro, så man kan slappe helt af..😊
Henrik Eriksen
Henrik Eriksen
2023-08-14
[Parmassage samt almindelig massage] Jeg forkæler engang imellem konen med noget massage, alkoholfri vin & sushi (hader selv sushi dog) Det har været svært at finde nogle gode steder på fyn hvor man får en god oplevelse ift. parmassage. Jeg har før brugt Peter igennem en service hvor massøren kører ud til folks hjem. Men efter at have prøvet det nogen gange snakkede Peter og jeg om at jeg skulle prøve at komme ud på klinikken istedet hvor han kunne tilbyde noget mere. Og jeg må bare sige at det er fantastisk. Jeg har igennem hele livet døjet med hoftesygdom og rygsmerter. Været igennem flere operationer. Så har selvfølgelig prøvet mange forskellige typer behandling og deriblandt mange massører. Og Peters klinik ligger i toppen af hvad jeg har prøvet. De bedste brikse, dejlig atmosfære, god baggrunds musik, og varme hænder/mennesker der er helt nede på jorden, og til at snakke med samt forstå. Margit har taget sig af min kone når vi har haft parmassage, og vi elsker sådan en times forkælese hos dem i ny og næ, hvor de får styr på vores kroppe. Lige pt. er min kone gravid, og har nydt, og gavnet meget af Margits kyndige hænder. Så det er helt sikkert vores sted at komme når vi har lyst til parmassage. Eller i det hele taget bare massage mm. Det behøves jo ikke være som par hver gang. Det er bare så dejligt at være afsted sammen. Havde det ikke været for Peter, havde jeg aldrig prøvet 'Hot stone' og 'Cupping', hvilket jeg er blevet rigtig glad for. Samt bruger de nogle andre teknikker som virkelig får kroppen til at slappe af. Og til fornuftige priser også. Men nu blev anmeldelsen måske også lidt lang. Kan kun sige 'Prøv det!'. Du/i bliver ihvertfald ikke skuffet. Tværtimod. Tak for at læse med. God dag 🌻
Ida
Ida
2023-03-25
Kan varmt anbefale massage-peter! Dygtig, grundig og professionel massør, der altid tager godt imod én. Og så er de SU-venlige priser også et kæmpe plus.
Morten Bek Nielsen (BattleKims)
Morten Bek Nielsen (BattleKims)
2023-03-06
Fantastisk behandling. Kan kun anbefales.
Arne Schou
Arne Schou
2023-02-21
Jeg har nu fået massage hos Peter i ca 3 mdr. og har det mærkbart meget bedre, nakke, arme, skuldre og ryg, og er absolut den bedste massør jeg har gået ved. Han er venlig, empatisk og meget kompetent. Det virker. Peter er meget professionel og får mine bedste anbefalinger. Min oplevelse hos Massage- Peter er virkelig god.
Laura Fraser
Laura Fraser
2023-02-11
Jeg blev taget super godt imod af Peter. Jeg følte, at han fokuserede på mine behov, og at han arbejder på et højt fagligt niveau. Man kan godt mærke at Peter har en del erfaring som massør. Stor anbefaling herfra.
P Z
P Z
2023-02-05
Jeg har fået massage ved Peter i et års tid nu. Peter er yderst dygtig, professionel, grundig og gør virkelig sit bedste for at hjælpe sine kunder. Jeg har afprøvet mange forskellige massører, men Peter er uden tvivl min favorit. Når jeg går fra massagen glæder jeg mig altid til mit næste besøg. Peter har altid været hjælpsom når jeg har bedt om en tid. Hos massage-Peter er der både plads til ro, men også hyggelige samtaler. Priserne er også helt ok - særdeles for studerende. Jeg kan absolut kun give mine varmeste anbefalinger.
Malene Damgaard Kolst
Malene Damgaard Kolst
2022-11-26
Kan varmt anbefale Massage-peter! Har fået nakkeskuldermassage og hotstonemassage flere gange nu, og hver gang møder man en dygtig og professionel massør, der tager sig god tid til en. Derudover er der SU-venlige priser for studerende! Kæmpe anbefaling herfra.
K N
K N
2022-07-19
Jeg skriver sjældent anmeldelser. Men Massage-Peter kan stærkt anbefales !! Peter er virkelig dygtig, grundig og yderst professionel. Jeg har lændesmerter og jeg har problemer med iskiasnerven, har før prøvet fysioterapi og været hos forskellige massører mange steder uden resultat. Min oplevelse hos Peter var super god!! Efter den første massage mærkede jeg allerede, at mine muskler slappede mere af og smerterne blev bedre. Udover forbedringen af ​​mit lændeproblem hjalp han mig også med at slappe af musklerne i mine skuldre, jeg har aldrig følt mig så afslappet i min krop. Og nu med kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget meget bedre.

ADRESSE

Massage Odense 

Stenhuggervej 5 

5230 Odense M 

(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

Peter Christiansen

massagepeter1a@gmail.com

+45 22 84 99 15

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00

Tirs:   8:30 – 20:00

Ons:   8:30 – 20:00

Tors:   8:30 – 20:00

Fre:    8:30 – 17:00

Lør:  10:00 – 14:00

Søn: 10:00 – 14:00

Scroll to Top