fbpx

SPORTSMASSAGE

Dybdegående massage af
professionelle massører.
kontakt  +45 22 84 99 15

Sportsmassage: For dig, der både vil genopbygge og forebygge!

Motion bliver en naturlig del af flere og flere menneskers hverdag. Men med den øgede aktivitet følger også risikoen for skader. Her kan en sportsmassage hjælpe. Og ikke kun hvis du er elitesportsudøver. Sportsmassage er for alle, der gerne vil have professionel behandling, som er målrettet de områder, der ofte volder problemer, hvis du dyrker motion.

Hvis du har en aktiv livsstil og ikke ønsker at døje med smerter og gener, som begrænser dig i din sport, er en sportsmassage måske det rigtige for dig. Sammen finder vi de helt rigtige steder – og det helt rigtige tryk på dem, så du vil føle dig i stand til alt det, du gerne vil bagefter. Det er en effektiv form for behandling, som du virkelig vil kunne mærke fordelene af bagefter.

Det er vigtigt, du er med hele vejen. Uanset hvilken massage der er tale om, men især ved sportsmassage. For det er din krop. Du kan mærke, hvad der føles rigtigt og forkert. Og når vi taler sammen undervejs, er det også, fordi den viden er guld værd for mig, når jeg skal give dig den mest optimale behandling. Alle kroppe er forskellige, det samme er smertegrænser eller bare præferencer i forhold til, hvad der føles behageligt. Selvfølgelig vil jeg skubbe til dig – men det skal aldrig føles decideret ubehageligt. Du skal kunne være i det.

Massage af baglår

Dine sportsskader skal ikke have lov til at kontrollere din tilværelse

Jeg hører fra mange mine klienter, at noget af det, de virkelig, sætter pris på ved mine behandlinger, er, at jeg ikke er bange for at tage ordentligt fat. Det er der en grund til. For når jeg giver en grundig dybdegående behandling, hjælper jeg samtidig din krop med at udskille affaldsstoffer og tilføre frisk ilt- og næringsrigt blod. Det er især en fordel, hvis du træner hårdt eller har et meget monotont arbejde.

Som en bonus forebygger vi ved den her type behandlinger også muskelspændinger, hvilket kan styrke din bevægelighed i muskler, sener og led. Det kan også hjælpe muskelvævet af med de mælkesyreophobninger, som opstår, når musklerne bliver brugt, og hvor iltindholdet er for lavt i forhold til behovet.

Og hvorfor er det vigtigt alt det her? Det er det især, hvis du jævnligt udsætter din krop for hård træning, og hvis du ikke ønsker, at den ene skade efter den anden eller bare generel ømhed, skal sætte en stopper for det, du gerne vil.

Book din sportsmassage her

Hvad er en sportsmassage, og hvorfor kan den afhjælpe en sportsskade?

En sportsmassage stimulerer lymfesystemet, blodcirkulationen og reducerer spændingerne i dine muskler.

Sportsmassage blev udviklet til at behandle sportsskader og forberede sportsudøvere til at yde deres bedste ved konkurrencer, men alle mennesker kan have glæde af sportsmassage. Især mennesker med en aktiv livsstil, som ikke vil lade deres krop begrænse dem. 

Massageformen har fokus på forebyggelse og helbredelse af skader på sener og muskler. Og den kan desuden bruges at forkorte restitutionstiden efter træning eller sportsskader.

Når blodcirkulationen bliver øget, hjælper det kroppen med at udskille affaldsstoffer. Det vil tilføre frisk ilt og næringsrigt blod til dit muskelvæv, som vil hjælpe din krop, når den skal i gang med at heale.

Fordelene ved sportsmassage handler ikke kun om at kunne bevæge sig frit 

Fordelene ved en sportsmassage er mange. Og de handler ikke kun om, at din krop bliver i stand til at træne hårdere, længere eller mere effektivt.

Faktisk har sportsmassage også en række andre fordele, som for eksempel problemer med søvnløshed, hovedpine eller smerter i skulder, nakke og ryg. Med en sportsmassage kan du både dyrke din sport, men også få bedre forudsætninger for at leve smertefrit både på jobbet og derhjemme.

Book din sportsmassage her

læs mere om massage her

Rygmassage massagepeter

ADRESSE FYN

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:  8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    8:30 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00
HVIS DU ER NY KUNDE
HVIS DU ER NY KUNDE, SÅ ER HER ET GODT TILBUD:


Tilmeld dig prøvebehandling !

Scroll to Top