fbpx

Stresscoaching: Når du har brug for at slukke for den indre larm og finde tilbage til kernen af dig

FIND DEN INDRE RO IGENNEM STRESSCOACHING

Stresscoaching kan hjælpe når vi er stressede, stressen påvirker både vores krop fysisk og vores psyke/mentale tilstand. Det kan vise sig som søvnløshed, træthed, men også ubehag og smerter i din krop såsom hovedpine, muskelsmerter eller ondt i maven. Kortvarig stress er ikke nødvendigvis negativt, men langvarig stress kan få store konsekvenser både for dit privatliv og dit arbejdsliv, hvis du ikke får taget hånd om det.
Stress kan nemlig i nogle tilfælde ende ud i decideret depression.

Derfor er det vigtigt, at du tager det, din krop fortæller dig alvorligt. For hvor kortvarig stress kan gøre dig mere opmærksom og måske endda mere effektiv, kan den langvarige stress sætte dybe spor i forhold til generelle gener i hverdagen, men også livsstilssygdomme på sigt.

Det er helt okay, hvis det er svært selv at overskue, hvordan du håndterer din stress. Det er et omfattende arbejde, som rigtig mange kan have glæde af at få hjælp til. Ved hjælp af stresscoaching kan du både blive bedre til at planlægge din egen tid, få mere overskud og overblik i din hverdag, tænke “rigtige” tanker fremfor at blive fanget i en ond spiral af negative tanker og ikke mindst blive bevidst om, hvem DU er her i verden. På siden her kan du læse mere om de stresscoaching-forløb, jeg tilbyder.

At komme fra stress til trivsel kræver, at vi starter dér, hvor stressen opstår

Vi er nødt til at forstå, hvor stressen kommer fra, for at vi kan sætte ind mod den. Stress kan opstå på mange forskellige måder. Det kan være, du er stresset på arbejdet eller på hjemmefronten. Det kan også være, at det nærmere er dine egne tanker eller måske menneskene omkring dig, der stresser dig.

Vi starter med at sætte fokus på netop det her, inden vi finder ud af, hvordan du bedst håndterer din stress. Når vi så har fundet løsningen herpå, skal vi finde ud af, hvordan du kan leve et liv, hvor du er opmærksom på stressen – uden at den kontrollerer dig – men hvor du samtidig får en bevidsthed omkring, hvad du skal være opmærksom på for at undgå eller reducere stress i din fremtid.

Med et stresscoaching-forløb kan du slippe stressen og sørge for, at den ikke kommer igen

Et stresscoaching-forløb er typisk 5-7 samtaler, hvor formålet er, at du til sidst skal føle dig mere og mere afslappet. Men en vigtig del af alle mine forløb er også, at vi ikke kun slipper stressen, men også forebygger, så du ikke kommer ud for det samme i morgen. 

For stress opstår, når virkeligheden ikke er, som vi vil have, at den skal være. Sammen er jeg sikker på, at vi kan finde nogle redskaber, der passer til netop dig, og som kan hjælpe dig med at kontrollere stressen og ikke mindst dine egne tanker.

Som udgangspunkt mødes vi i mine lokaler i Odense, men det er også en mulighed at mødes online. Det vigtigste er, at omgivelserne er rolige og trygge – og lige præcis det, du har brug for, dér, hvor du er lige nu.

Din personlige stresscoach lige her i Odense

Vi er nødt til at få både din krop og dit sind i balance, for at du kan få det godt igen

Det kan vi blandt andet gøre gennem anti-stress-massage, som får din krop, men også din hjerne helt ned i gear. Din hjerne kommer over i Alpha-bølger, og både din krop og hjerne kommer i en form for meditativ tilstand.

Stress er din krops reaktion på (for meget) belastning. Derfor er det også i kombinationen af krop og sind, der virkelig kan gøre forskellen, hvis du døjer med stress.

En anti-stress massage har mange fordele. Den skaber mere balance i din krop, gør dig rolig og afslappet, den mindsker stresshormonerne og løsner spændte muskler. Og ovenikøbet styrker den også dit immunforsvar og kredsløb. Med andre ord: Den hjælper din krop med at hele sig selv. 

Læs mere om anti-stress-massage her.

ER DU KLAR TIL AT FÅ DEN HJÆLP DU FORTJENER ?

Er du klar til at få den hjælp, du fortjener? Og skifte stress og bekymringer ud med fornyet energi og overskud i hverdagen?
Så book din tid til stresscoaching her. Jeg vil glæde mig til at møde dig.

ADRESSE FYN

Massage Odense 
Stenhuggervej 5
5230 Odense M
(Gratis parkering)

CVR 10095174 

KONTAKT

ÅBNINGSTIDER

Man:  9:00 – 21:00
Tirs:   8:30 – 20:00
Ons:  8:30 – 20:00
Tors:  8:30 – 20:00
Fre:    8:30 – 17:00
Lør:  10:00 – 14:00
Søn: 10:00 – 14:00

Slip af med din stress !
Tilmeld dig allerede idag.

Tilmeld dig her ! så vil jeg kontakte dig, så du kan slippe af med din stress. Dette er en gratis afklarende samtale som er helt uforpligtende

Scroll to Top