BOOK EFFEKTIV MASSAGE OG WELLNESS ONLINE

Massage i Odense M dygtige og erfarne massører

PROFESSIONEL LÆGEEKSAMINERET MASSØR
KONTAKT OS PÅ +45 41 14 99 15

Massage Odense M

Nu har du mulighed for at få massage i Odense M, idet jeg har åbnet en klinik hvor jeg tilbyder massage i mange forskellige varianter.
Jeg er uddannet lægeeksamineret massør og har mange års erfaring med massage, jeg opdatere løbende mine kompetencer gennem kurser og efteruddannelse.
Jeg tilbyder dybdegående massage som eksempelvis sportsmassage og deep tissue massage som er velegnet hvis man dyrker sport eller har et hårdt fysisk arbejde.
Jeg tilbyder også den mere afslappende wellnessmassage, bambusmassage og hotstone massage hvis man vil have kroppen ned i et andet gear, med en afslappende, afstressende selvforkælelse til det mentale og fysiske velvære.
Vi har fokus på de områder hvor du oplever spændinger og smerter i muskler og bindevæv.
Det fjerner affaldsstoffer og giver ro og balance i kroppen.

Behandlinger

Peter Christiansen

Massør Peter Christiansen

JEG ER STIFTER AF KLINIKKEN:
MASSAGE-PETER.DK
UDDANNET LÆGEEKSAMINERET FYSIURGISK MASSØR PÅ IDRÆTKLINIKKENS KURSUSCENTER.

SE MERE HER IKKC.    
JEG OPDATERER LØBENDE MIN FAGLIGE VIDEN OM KROPPEN
MED KURSER OG EFTERUDDANNELSE

Margit Andersen

TILKNYTTET MASSØR

RAB registreret massør og Totum  kropsterapeut jeg har arbejdet som massør ved Falck Healthcare i 15 år.            
Jeg har også min egen klinik med Kropsterapi og massage i SV.                                                     

Det siger kunderne:

Martin Thorgaard
Martin Thorgaard
2021-04-18
Absolut en af de bedste oplevelser jeg har haft med massage. Der blev virkelig gået i dybden, og taget godt fat. Kan kun give mine bedste anbefalinger.
Sara hansen
Sara hansen
2020-11-26
Har nu igennem en periode fået massage af Peter, og jeg kan klart anbefale ham. Han er dygtig, grundig og yderst professionel, og han tager sig god tid til hans kunder. Jeg kan allerede mærke stor forskel.
Vibeke Storck
Vibeke Storck
2020-11-26
Har nu fået kontinuerlig massage hos Peter i en måneds tid og mærker allerede en markant forbedring. Peter er enormt grundig og tager sig god tid til en. Man føler aldrig det er forhastet. Han er venlig, rolig og rigtig dygtig til hans arbejde. Kan varmt anbefale folk at prøve massage hos Peter, i vil ikke fortryde det!
Jane Nørskov
Jane Nørskov
2020-11-10
Fantastisk massage – helt igennem professionelt og 100% effektivt. Efter kun 2 behandlinger, har min krop det mærkbart meget bedre. Jeg kan varmt anbefale Peter👍
Tanja Nielsen
Tanja Nielsen
2020-09-08
Jeg har prøvet at få japansk lifting hos Peter. Har kun læst om massagen og har aldrig fået den før. Hvor var det skønt og afslappende, at få denne massage. Kan allerede se en stor forskel i ansigtet, mere glød, mere frisk og nogle af de små linier, er forsvundet. Kan kun sige, PRØV Det!! Og jeg glæder mig allerede til næste gang😊
Marianne Kastrupsen
Marianne Kastrupsen
2020-09-08
Jeg har været til Japanske Lifting i går ved Peter det var en fantastisk oplevelse. Først bliver ansigt renset og så går Peter i gang med blide tryk i hele ansigtet og slutter af med saltvand og kolde glaskuler, på den varme hud . Ren afslapning. Skal klart have flere behandling og kan varmt anbefales. I dag er min hud dejlige blød og med meger liv og farve .😊😊😊
Bjarni Norddahl
Bjarni Norddahl
2020-08-05
Fik hotstone massage og det kan klart anbefales. Peter er meget dygtig og fokuserer på “opgaven”.
Sasja Pedersen
Sasja Pedersen
2020-06-24
Peter er virkelig dygtig og grundig og min oplevelse hos ham var rigtig god. Han tog sig tid til de steder jeg havde ondt, men gav også massage de steder hvor jeg ikke havde ondt. Kan virkelig anbefale en tur hos Peter hvis man går og døjer med ondt i kroppen!
Maria Hedegaard
Maria Hedegaard
2020-06-22
Peter som massør er rigtig dygtig og jeg har flere gange modtaget behandling hos ham med stor tilfredshed. Især kan jeg anbefale hans hot Stone massage som han er rigtig dygtig til. Jeg har altid været en smule angst overfor for det, men det var jeg slet ikke hos ham. Hans klinik er også rigtig godt indrettet og man føler sig rigtig godt tilpas! Han kan helt klart anbefales!!🤩
tine nørager
tine nørager
2020-06-22
Jeg har haft migræne de sidste fire år. Efter kun tre behandlinger hos Peter, mærker jeg en væsentlig forbedring. Har før prøvet fysioterapi, yoga og massage uden resultat. Så det er en befrielse nu.
9

Massage Odense tilbyder

Hvis du er i tvivl hvilken massage du skal vælge, er du velkommen til at kontakte mig.
Kontakt mig på :
telefon 41 14 99 15
mail:massagepeter1@gmail.com, hvis du vil høre mere om fysiurgisk massage, fysiologisk massage, sportsmassage, wellnessmassage eller noget helt andet.

Rygmassage massagepeter

Klinik i Odense M

Stenhuggervej 5
5230 Odense M

Tilmed nyhedsbrev

Åbningstider

Man:  9:00 – 21:00

Tirs:   8:30 – 20:00

Ons:   8:30 – 20:00

Tors:  8:30 – 20:00

Fre:    8:30 – 17:00

Lør:   10:00 – 14:00

Søn:  10:00 – 14:00

Tilføj din overskrift her

Scroll til toppen